( mark7 | 2020. 04. 18., szo - 23:34 )

Én tudok neked segíteni. Habár az Istenhitet kihagytad a felsorolásból, azért elmagyarázhatnád, miért van olyan sok hívő tudós,  holott a te logikád szerint materialistáknak kellene lenniük.

2008-ig a konzervatív tudomány képviselőjének számított, aki azokkal a kérdésekkel, amire a tudomány nem tudott egzakt választ adni, nem is foglalkozott.                   2008-ban dr. Eben Alexander harvardi idegsebész komoly E. coli meningitis fertőzése megtámadta az agyát és egyhetes mély kómába taszította őt. Az agyi képalkotó vizsgálatok azt mutatták, hogy az egész agyterület nem működött és az orvosok kevés esélyt jósoltak az életben maradásra. Ám, a várakozások ellenére Alexander felébredt és azt állította, hogy rendkívüli utazást tett a mennybe. Szerinte az örökkévalóságban tökéletes pompa vár ránk az angyalok, a felhők és az eltávozott rokonok mellett.

https://ecolife.blog.hu/2020/01/09/egy_harvardi_idegsebesz_aki_azt_alli…

„Állandó megfigyelés, valamint a világ szerkezetének isteni bölcs rendjével fenntartott értelmi kapcsolat következtében ki ne csodálkoznék el mindenek Teremtőjének nagyságán.”

Kopernikusz

„A fizikai törvények belül esnek az emberi szellem felfogóképességén. Isten azt kívánta, hogy felismerjük őket.”

Kepler

„Isten létének legmeggyőzőbb bizonysága… az a nyilvánvaló harmónia, amely a világegyetem rendjét fenntartja, és amelyben az ott élő lények megtalálják mindazt, … amire szellemi és fizikai fejlődésükhöz szükségük van.”

(André Marie Ampere

Newton állandóan a Jelenéseket tanulmányozta fizikai kutatás  helyett

„Azok az emberek, akik nem tudományos munkát végeznek, abban a félreértésben élnek, hogy a tudósnak széles körű ismeretei következtében vallástalannak kell lennie; ellenkezőleg, a mi munkánk Istenhez közelebb visz bennünket.
Ernest Rutherford, Nobel-díj fizika, 1908

„Csak a tudomány vagy a vallás terén iskolázatlan emberek gondolhatják azt, hogy ez a kettő szemben áll egymással.”
Paul Sabatier,  Nobel-díj kémia, 1912

https://777blog.hu/2017/09/16/isten-letezese-legnagyobb-felismeresem-vi…