( uid_21365 | 2020. 02. 28., p – 02:22 )

Ebben neked teljesen igazad van. De most mit tegyek, ezzel van tele a fagyasztóm... Tudod, nem a koronavírus miatt töltöttem fel ezzel, egyszerűen így alakult. Mire ez a koronáskodás komoly hírnévre tett szert, a fagyasztó már fel lett töltve. Ismétlem nem a vírus miatt.

Ami azt illeti, álláspontomra leginkább az illik amit ide a HUP-ra szoktak beírni egyesek a flame-szagú topikokba:

„Popcornt bekészít”...

Arra gondolok, egyszerűen figyelem az eseményeket, kissé még szórakozva is a dolgon. Tudom, ez nagyon aljas dolog... de most mit tegyek? Nem érzek pánikot. És úgy vélem, az emberiség ezt MAGÁNAK KÖSZÖNHETI. Ami azt illeti, én ÉVTIZEDEKKEL EZELŐTT megjósoltam (linket nem tudok adni, akkor még nem volt Internet, de mondtam fűnek-fának) hogy nem az atombombáktól kell félni, hanem egy járványtól. A bombákat félnek elindítani a politikusok, még a diktátorok is. A járványhoz azonban nem kell diktátor se. A járványhoz semmi más nem kell mint az emberi faj ELTÖMEGESEDÉSE.

Ahogy ugyanis egyre több ember él a Földön, egyre újabb helyekre mennek lakni, ahol új fertőzéseknek esznek kitéve... A szegények olyan szarokat is elkezdenek enni jobb híján amit eddig nem, s ez is fertőzésforrás. A túlzsúfoltság miatt eleve embertelen körülmények közt laknak milliók (milliárdok is lassan...) ez lecsökkenti a szervezet természetes védekezőképességét, így eleve fogékonyabbak minden fertőzésre. A sok junk food (szar kaja, műkaja) miatt vitaminhiányban szenvednek és létfontosságú nyomelemekből van bennük kevesebb. A túlzsúfoltság stresszfaktor, ami megint kedvez a fertőzések elkapásának.

Emellett pusztán a tény hogy annyi ember él egy helyen, kedvez a vírusnak, mert nagyobb számban tud elterjedni. Ez azt jelenti hogy ha kezdetben a vírus nem is veszélyes nagyon, esetleg teljesen tünetmentes is, de SOK embert megfertőzve a SOK vírus közt könnyebben bukkan fel hirtelen egy nagyon veszélyes, akár halálos mutáns. És ezután ez is gyorsan elterjed a SOK ember közt! És mondtam mindenkinek hogy LEHETETLEN lesz megállítani egy ilyen járványt, ha akár csak 2-3 nap is a vírus lappangási ideje, feltéve hogy ezalatt is már fertőzhet...

IGAZAM LETT.

De mindigis az volt a nézetem, ez nem okvetlenül tragédia. Na jó, persze, annak aki meghal, az. Annak is akinek egy rokona hal meg. Végeredményben azonban ha mi emberek nem szabályozzuk a népességünket, más tényezők fogják szabályozni helyettünk... Akkor is ha nekünk nem tetszik!

Teljesen felesleges hogy a világban 8 milliárd (vagy még több) ember éljen. Ez egyrészt tönkreteszi a környezetet, másrészt EMBERTELEN is!

Én nyugodtan beletörődnék abba is ha a bolygón élő emberek összmennyisége nem lenne több mint mindössze 3 millió...

Ez Magyarország lakosságának is csak kb egyharmada.

Nem kéne ekkor egymás hegyén-hátán élni... Rengeteg helyet visszakapna a Természet... Az egyes individuumok is több megbecsülést kapnának, mert MINDENKIRE SZÜKSÉG VOLNA!

Oké, lassabb lenne a „fejlődés”, elismerem. Ritkábban fedeznének fel valami újat a tudományban, ritkábban születnének nagy művészi alkotások... De mégis, miért kéne mindenáron fénysebességgel „fejlődni”?! Semmivel se vagyok boldogabb ma a ThinkPad T530 laptopommal (16 GB RAM, plusz 2 SSD) mint tizenévesen a Ti-58 programozható zsebszámológépemmel...

Szóval, most 2 eset van. vagy lesz egy gigahalál, vagy nem. Ha nem: felesleges pánikolni.

Ha igen: hát az pech, és szörnyű dolgok következnek be RÖVID IDEIG, de HOSSZÚ TÁVON még akár jó is kisülhet a dologból, amennyiben az emberiség észre tér és rájön hogy ha úgy szaporodik mint a lemmingek akkor úgy is végzi...

Tisztában vagyok vele, lehet hogy én is a „kiselejtezettek” közé kerülök, de emiatt nem izgatom magam mert egyrészt hátha mégse, másrészt, elég öreg vagyok már hogy emiatt ne nagyon aggódjam, harmadrészt, volt már tüdőgyulladásom, 3 is, és emiatt TUDOM, méghozzá TAPASZTALATBÓL, hogy ez egyáltalán nem is olyan szörnyű halálnem! Sőt, ha hiszitek ha nem, inkább még kellemes is: amikor nagy a lázad, akkor az olyan mintha valami érdekes álmot látnál, víziók, hallucinációk, stb...  a halál meg mindenképp öntudatlan állapotban jön majd el érted, tehát NEM FÁJ!

Én kifejezetten épp azt szeretném hogy ha mindenképp meg kell halnom akkor így legyen végem. Ez igenis kellemes elmúlás!

Tehát abszolút nem izgatom magamat, majdhogynem kívülállóként figyelem az eseményeket.

Lesz ahogy lesz és kész.

Érdekelne kik osztják ezt az álláspontot, kérem aki egyetért, lájkolja ezt.