( haroldking | 2020. 01. 29., sze - 00:31 )

Kisbetűnek is megírtam már, a nyelvtannáciskodás hidegen hagy. Szakmai értelemben van valami hozzáfűzni valód a cikkhez? Nincs? Mert ha nincs akkor amit művelsz nem más mint digitális környezetszennyezés, a bolygó erőforrásainak pazarlása (még ha csekély mértékben is), mindenesetre nem vagy vele hasznára a világnak. De ezt nyilván te is tudod. Akkor viszont miért műveled? Mit élvezel a felesleges szószaporításon? A szánalmas kötekedésen? Mondd, tőled tényleg csak ennyi telik?

Figyelj már, most tényleg és komolyan, mert nem bántani akarlak. Ha ide jársz a HUP-ra akkor valamiféle értelemben informatikus kell legyél, vagy olyan valaki akit érdekel ez a terület. Eszerint kell legyen a fejedben valami ami talán értékesebb mint egy átlagember agyberendezése. Ezt az adottságot hasznos dologra is kamatoztathatnád. Olyasmire amivel anyagi javakat teremtesz magadnak, a családodnak, vagy valamit ingyen a Világ rendelkezésére bocsátasz, mint mondjuk egy opensource program amit te írsz, vagy akármi. Vagy belekezdesz valami nemes hobbyba: zenélsz például! Én nemrég ismerkedtem meg a didgeridoo nevű zeneszerszámmal véletlenül, addig azt hittem antitalentum vagyok a zenéléshez de kiderült hogy engem szinte e hangszerhez „teremtettek”! Rólad is kiderülhet ilyesmi. És ezt azért írom mert gondolkozz el kérlek azon, valami efféle mennyivel nemesebb tett volna, mint másokba belekötni mondvacsinált indokok alapján, vagy olyasmi miatt ami talán valóságos hiba abban amit a másik alkotott, mindazonáltal teljesen jelentéktelen, s ezzel magad is tisztában vagy!

Figyelj, én elhiszem hogy a trollkodásban, a szót szóra mondásban te gyakorlottabb vagy talán mint én, még az is lehet hogy szellemesebb is. Elképzelhető, hogy egy efféle vitasorozatban te le tudsz engem győzni, pláne mert ahogy magamat ismerem, idővel egyszerűen megunom és nem is válaszolok majd rá. Legrosszabb esetben persze nem kizárt hogy begurulok, írok valami rondát, erre megint bannolva leszek (bár jelenleg nem is vagyok dühös még rád, szóval ennek esélye kevés.) Bármelyik eset következzék is be, te elégedett lehetsz, gondolván hogy „na, győztem e kis hülye fölött” vagy ilyesmi.

Oké. De mondd, nem érzed az ilyesmit GYEREKESNEK?! Tőled csak ennyi telik? Olyan kicsi az önbizalmad hogy ilyen olcsó kis győzelmekre van szükséged ahhoz, hogy hízelegj a hiúságodnak?!

Tényleg nem vagy képes valami nemesebb dologra?!

Megint átolvastam az előző bejegyzésemet. Semmi hibát nem találtam benne, legfeljebb hogy egy szót "angol" és nem „magyar” idézőjelek közé tettem. Lehet, ismétlem LEHET ettől függetlenül hogy valamiféle egészen elvont, ritkán használatos akadémiai szabályzat szerint bele lehet magyarázni valami hibát, vagy van benne valami typo ami még most is elkerülte a figyelmemet. De most komolyan, érdemes ezzel az időt húzni, ezen rágózni?! Ez neked tényleg olyan FONTOS?!

Ha igen, sajnállak. Jó, tudom, most azt gondolod, hazudok, mert igenis bosszant amit művelsz, és ennek most te örülsz mert sikerült egy kissé megbántanod engem. Igen, kissé valóban bosszant amit művelsz, mert engem bosszant minden kicsinyesség, de ettől még nem vagyok dühös rád, hanem amellett hogy kissé bosszankodom, igenis sajnállak is ha te tényleg azon a szinten állsz hogy neked mások bántása okoz örömet, és nemesebb tettekben nem tudsz élvezetet találni.