( kovi | 2020. 01. 20., h – 22:33 )

Kalvi, a faszt se érdekli mit teszel el magadnak, hígan leszarom a fideszt, a ballikot, a szemklilövetőt, az "mszmp"-t, a folyosókon zárt ajtókról lepattanó vagy TV-székházban földön fetrengő gyíkokat, az értük sírókat, meg a tököm tudja kit. Ha nem büntetnének, és nem lenne lelkiismeretem sem, kilőném mindet mint a szart. Nálam emiatt nincs ŐK, nincs TI, emiatt engem nem tudtok rágcsálni. Az ilyesmit még Puzsér is érthetően elmondta. Érthetően. Ha ezt nem látjátok, nagyon készen vagytok. Én amúgy imádlak téged is, bárkit is, még az utolsó kommunistát is, sőt az utolsó rétiniggert, vagy az utolsó homokost is csókolom - ha a hazámért tesz ebben a kurvabeteg világban. A napfény ragyogja be az életed ezesetben, bármikor leszek a katonád - a gyermekem jövője miatt. Csakhát a zOV kurva találóan mondta: "jobban gyűlölnek engem, mint amennyire a hazájukat szeretik". Ha nem a te inged ne vedd magadra, de ez a mondat olyan, mint amikor méretes kalapáccsal rábaszok egy szögre nagy erővel: egészséges anyagba tövig megy, a betegben elhajlik... hogy igazgatni kelljen. Ez utóbbi hasonlat nem fideszes? Vagy mszmp-s vagy mittudomén mi? Nem olyan tipikus vagy valami amit rá lehet mondani? Nincs rá valami buzeráns idegen megnevezés, ami megvezeti azt akinek nincs 80-as IQ-ja sem? Vagy bárkit megvezet, aki májkrém+rakétáért is láncszavaz? Ejj ejj, azok az üres borítékok, mindig 1db...

De ennyi poézis után rátérnék arra is, hogy kibaszott unalmas a 10 mondatból kiragadott félmondatokra reflektálni, főleg a mellébeszélés céljából falsul értelmezett kiragadott részletekre. Ezt többeknél is felböffent már pro és kontra, dehát rágcsáljátok akár Treyt bátran, róla is lepattantok mint a szar. Mint a büdös szar. Legutóbb már Trey és Kovi volt a *TI*, miközben nehéz két ennyire nem kompatibilis embert találni egy helyen mint MI: Trey és én. Dehát ilyen fajsúlyos kérdésekben a faszt sem érdekli a körítés, inkább össze kell zárni: szépen lassan már el kellene lesni ezt a technikát. A Fidesz megtette, és nyert a Jobbik vagy ballik vagy középlik vagy épp nemtudni-lik vitorlájából kifogott széllel további 5-10%-ot. Miközben amit ma ellenzéknek hív a pórnép az egy pár hiéna (bocs Márk) akik egymás elől eszik ki az eledelt, a prímszám-mágussal vezetve aki azt sem tudja milyen pártban van bazz. Kurvajó képlet..  lenne, dehát nem annyira jó.

Nem pont neked: valami terelés van még mára, vagy fél 11 körül megvagyunk ebben a szálban is? Ez amúgy jó terelésnek számít, ha "mégis" terelés volt amit itt írtam? Meddig kell gondolkozni a válaszon? Meglesz 24 óra? Egy kérdésnél több lesz? Egy fél mondatnál több lesz az alapja? Index-támogatótól jön, vagy olyantól akinek csak a pofája jár? Mondjatok valamit kedves "ellenerő" aki azt sem tudja mi ellen van, most már aztán igazán érdekel. És még csak most kezdek pálinkázni. Megeszlek mindőtöket vacsorára. TI-teket, T/2. Feldobott labda, nah gyerünk tündérkéim. Csapjátok le bazz, fentebb írtam mi lehetek a rugalmas értelmezés szerint.