( kovi | 2020. 01. 20., h – 19:14 )

Kint pedig -2 fok körül volt ma Debrecenben. Ez is fideszes duma, hiszen ők is elmondták ma valószínűleg. De még Fletó dumája is lehet éppen, ha ma a tényekről talált volna beszélni valamely körben.

Az USA általi demokrácia-export jóval előbbre tehető, mint hazánk vesszőfutása. Emiatt-, és a keleti-északkeleti szomszédaink miatt fals megítélést is adhatna, de megiscsak meg kellene kérdezni mennyire örültek az exportált "demokráciának" akiknek nem volt a szomszédjában méretes ruszki fennhatóság és szerencsétlenségükre volt valami nyersanyaguk - vagy csak annak közelében éltek. Akár a XX. század előjén, nem is kell 21. századra gondolni, később meg akár az USA-tól többezer kilométeres távolságban harcoltatni idegeneket.

Háát, az ellopásról annyit tudok mondani, hogy ezt Flóri testvérükkel kellett volna lebokszolniuk akkor jogosan, nem most bokszolni 100 miskáért mással. Hogy aztán a nem cigányok is cigányszinten élhessenek tovább egy részben kiüresedő településen. De ha valakinek ez adja, akkor hajrá - már csak meg kell hajolni a "testidegen" szervezetek ezirányú szándéka előtt. Hiszen fő a feszültség, anélkül nem élet az élet!