( kovi | 2020. 01. 20., h – 15:17 )

Ezen a ponton látványosan megmutatkozik, ahogy a feltápolt jogvédő szervezeteknek valójában nem kell jogot védeni - legalábbis tök praktikusan el tudnak bújni a jogvédelem álcája mögé.

Szóval ha úgy akarják, akkor *csak* a saját pecsenyéjüket sütögetik (esetleg a piramis teteje felé bárkiét), és nem restellik odadobni pl. a cigányokat a frontvonalba. Tehát saját érdekeiket szem előtt tartva összeengednek két akárkit és a jó szerepében tetszelegve végignézik a meccset. Hmm honnan olyan ismerős ez.. öö jjjah! Az USA épp így exportálja a demokráciát :/ és végül mindenki szop. Szóval jaja, a cigányoknak eszükbe nem jutott volna a saját településük ellen fordulni és két évnyi működési költséggel támadni, szóval bele kellett ugatni távolról. Még két ilyen húzás szerintem és az ilyen szervezetek is meg lesznek szűrve és jelölve. Sajnos még akkor is, ha nem tartoznak eme förtelmes körhöz. Dehát mindenki, mindenki szopni fog.

Amúgy egészen mellbevágó sztorikat hallani: írástudatlan gyereket nem akartak betenni egy többedik osztályos érett évfolyamba, mert rohadtul nem értett volna semmit. Rém bűnös hitlerista népség. Vagy nem. Esetleg uszodába menet nem volt a gyereknek úszódressze, és nem engedték (minimum félnapos) alsógatyában úszkálni a csúnya rossz rasszistákok. Tényleg döbbenetes amiket mondanak - mármint az, hogy ilyen előzmények után egyáltalán van pofája bárkinek szomorkodni az elmaradt pppénzecske után. Bár ahogy tudom pl. Szögi Lajos családja is kénytelen elviselni a t= "késést", szóval ez van.

Tudom tudom, mindjárt jön valaki és én is rossz náci leszek, meg fasiszta meg agymosott, meg fideszes. Meg a zorbán meg a ner, nomeg pénztároslőrinc és a stadionokban rohadjak meg, vagy tudjam meg milyen a szarul szerelt kórházakban 4 ezerért felnőtt mellett alukálni. Talán M1-et nézek és arra verem, kormánypropagandát hányok álmomban is. Remélem nem hagytam ki semmit, nem venném a szívemre ha bárkinek agyalni kellene valami faszságon, szóval tessék csak tessék.