( T_chris | 2020. 01. 17., p - 21:18 )

"

- generálkivitelező, aki végig tisztában volt a H-Tarifás igényünkről

- generálkivitelező alvállalkozója, aki a villanyszerelési munkákat elvégezte

- NKM hivatalos partner, akit megbíztunk a H-Tarifa beüzemelésével, mert ehhez ez kell, helyszíni felmérésen nem jelezték ezt a tényt"

Ők a hunyók, amíg van lehetőséged garanciális visszatartásra, addig tedd meg, oldják meg, hogy az áramszolgáltató átvegye, te már ezt kifizetted.

 

"- Maga a szolgáltató, aki nem tájékoztatja megfelelően az ügyfeleit."

Ez érdekes kérdés, neked elvben csak fizetni kell. A regisztrált szerelő itt a legnagyobb hunyó, mert ő csinálja meg a készre jelentést, hogy lehet hozni a mérőt, és ebbe beletartozik, hogy a mért fővezetékek túlsó végét is ellenőrzi. Viszont a regisztrált szerelő csak úgy marad státuszban, ha elmegy az időszakos képzésekre, ahol tájékoztatják arról hogy ebben a félévben miért kell úgy kialakítani a mérőhelyet, ahogy két éve megtiltották. Elvben lehet olyan változás, ami akkor következik be amikor már ki van alakítva a mérőhely, és még nincs beadva a jelentkezési lap, és mehet a fejvakarás, de ez nem az. Alapban nem vihetek be különböző méréseket egy helyre.

"A kábelhosszak fixek, ha felszereltetünk egy 2. szekrényt a falra a meglévő mellé, akkor is csak sorkapcsokkal tudjuk átköttetni az érintett vezetékeket. Ebben az esetben már ez sem igazán jó megoldás, ha jól értelmezem." Semmi közöd hozzá. Te már kifizetted. Állítsd a szőnyeg szélére a generált, hogy piszkálja meg a szerelőit, és nyelje be ahogy akarja, de neked működjön.