( wolf | 2019. 11. 16., szo - 17:55 )

Írj egy emailt és megoldjuk: info@aramfejleszto24.hu
Mi a komplett szolgáltatást vállaljuk, kivisszük a gépet, bekötjük, üzemeltetjük.

A mostani korszerű gépek (FG wilson, FOGO, Himoinsa) tudják azt amire neked szükséged van, gyakorlatilag mindenki ilyen gépeket ad ki bérbe.
Ezeka gépek már digitális vezérlésűek, nagynyomású adagolóval,  a terhelés függvényében azonnal reagálnak és szép szinuszos jelet adnak.

A fent leírt Gűde és Heron típust nem ajánlom, azok játék gépek (kb. otthonra egy fúrógéphez vagy flexhez).

Az aggregátorozásokat akkor szokták engedélyeztetni, ha visszatáplálhat a hálózatra, pl. elektromos elosztó szekrény cseréje esetén az Elműs/EON-os szakikat ne üsse meg az áram, amikor azt gondolják feszültségmentesen dolgoznak.

Amit fontos tudni a bérléshez:
-hol lehet letenni a bérlős gépet, milyen messze van a szerverszoba a legközelebbi utcai parkolótól? Fontos infó, belváros 6. emelet vagy kertes ház. Nem mindegy, hány méter kábel kell. A parkolóban megoldott a füstgázelvezetés (utcai)?
-mekkora terhelésre kell méretezni? Értelem szerűen, mekkorák az UPS-ek, 1 fázis, 3 fázis? Internet kapcsolat, telefon központ hogy fog kapni áramot? Az egész iroda esetleg (kell/nem kell)?
-milyen hosszú lesz az áramszünet, ki fogja az aggregátort tankolni? Egy feltankolt gép általában 6-8 órát bír egy tank gázolajjal, ha ennél hosszabb tankolni kell.