A gyávák ideje

Az olyan rohadt szemétládák miatt leszek beteg mint te és még a végén megdöglök miattad. Nekem nincs felelősségem, mert mindent megtettem, csakis te vagy a hibás. Ha rosszul érzem magam, majd sorba kell állnom a kórházban, az ilyen felelőtlen aljadékok miatt és nem fognak tudni kezelni időben.

Az ilyeneket mint te, nem szabadna ellátni, hogy én hamarabb sorra kerüljek, ti vagytok a hibásak, hogy megdöglök, nem én, nekem jár a sor eleje, mert én döntöttem jól csak is én ismerhetem a igaz utat. Én tényleg mindent megtettem amit mondtak, ezért mindent jól csinálok, tudom. Mindjárt itt a teljes átoltottság, mert csak úgy lehet nyájimmunitás, de addig te állj félre, vegyél fel maszkot és ne lélegezz rám. Tudod mit, maradj is otthon, te szemét, mert utca az enyém, de az alávaló felelőtlenséged miatt még így is rettegek kimenni. Oltasd be magad, nehogy engem hátrány érjen, de addig ne legyél velem egy légtérben, takarodj az utamból, mert amerre járok ez nekem jár. Mi az, hogy nem azt teszed amit én akarok te szemétláda, miattad fogok megdögleni, hát nem érted, nem fogod fel? Nem érted, hogy én mindent megtettem, te vagy a hibás, hogy én döglök meg! Mi, mit hadoválsz itt, régebben senki sem halt meg, csak most és azok is miattad! Hülye vagy, az oltás igen is működik, még mindig nem érted, hogy te vagy a hibás, még az én oltásom is te baszod el, miattad fogok elpusztulni! Nem érdekel, hogy miben hiszel, azt kell tenned amit én akarok, mert az a jó, én tudom mi az igaz, mert megmondták! Nem, a tested nem a tiéd, azt nyomok bele amit csak akarok, mer különben én megbetegszem és az a te hibád lesz! Mégis ebből, hogy a picsába jött ki neked, hogy félek a haláltól? Én nem félek semmitől és szarok az Istenedre is, az úgy sincs. Még mindig nem érted lényeget, én jót akarok, hogy veled mi lesz az viszont nem érdekel, veszítsd csak el munkád, megérdemled, mert nekem jár, hogy ne legyek beteg, mert az a te felelősséged, pedig én jót akartam. Igen az a demokrácia, hogy kényszerítenek téged az okosok, mert magadtól hülye vagy, ez így jó. Azok a tudósok akikre hivatkozol azok is hülyék mint te, az ilyenek miatt lesz vége világnak. Jó te pöcs, akkor nevezd diktatúrának, de ez nem nagy ár, ha életben maradunk a teljes átoltottságig, utána úgy is jó lesz minden, már nem kell sok oltás hozzá.

Dumálj amit csak akarsz, végre eljött az én időm.

Hozzászólások

Ez most pro vagy valamiféle szatíra?

Az a jó szatíra, amikor nem tudod eldönteni. Az oltás hisztéria kapcsán Poe törvénye újra és újra életbe lép.

Ha visszakeresed a user előzményeit a "Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (2.)" topikban, akkor szerintem egyértelművé válik, hogy ez szatíra: Pl: https://hup.hu/comment/2642694#comment-2642694

Persze ki tudja, lehet hogy csak akaratán kívül beoltották és egyből becsicskult a benne lévő csippektől. :-) (Bocs, gyuri23 csak rájátszok a poénra.)

Önként beadattam magamnak a legújabb fejlesztésű zwackcinát, most már mindenek is ellenállok és mindentől védve vagyok :)

Még le is fotóztak közben:

https://ibb.co/R3mCm2r

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Biztos nem nekem szól, mert most is rajtam a maszk a buszon, valamint mikor kötelező volt, én is szóltam rá felelőtlen utas"társakra". De tudnék pár nicket mondani...

Mennyi is az eselye, hogy oltva egyaltalan barmi bajod is lesz a Covidtol a te korodban?

Ha oltva vagy, varhato ertekben egy szezonalis influenza szerencsetlenebb mutacioja is tobb kart tesz benned.

Aki oltva van es hordja a maszkot, az birka.

Ha nem vagy oltva, az mas kerdes, bar valoszinuleg arrol is csak te tehetsz, kiveve ha olyan betegseged van, ami miatt nem kaphattal oltast.

Aki oltva van es hordja a maszkot, az birka.

Nem úgy van, hogy a maszkkal leginkább másokat védsz meg?

Egyúttal kérdezném az oltottakat, hogy mivel

  1. kiderült, hogy ugyanúgy elkaphatják a vírust,
  2. ugyanúgy terjeszthetik a vírust,
  3. sokkal kevésbé lesznek tüneteik,

így kvázi tünetmentesen terjeszthetik a kórt, nem kellene-e az oltottaknak mindenképp viselniük a maszkot minden esetben? ;-)

Minek? Aki nem oltja magát, azt nem zavarja, ha elkapja. És remélem annyi van benne, h ha el is kapja, akkor otthon fordul fel, és orvoshoz sem megy. Az ilyenek ellátása miatt hajtották el a daganatos nagybátyámat egy marék fájdalomcsillapítóval, meg dedalonnal, fél évre rá már halott is volt.

A mainstream "tudomány" képviselői kitalálnak teóriákat, amiket valamelyest igazolnak egy-két tanulmányocskával, amit pár hónap múlva túlhaladnak az újabb tanulmányok.

Ilyen az a teória is, hogy az oltások védenek legjobban (társadalom szintjén is), mivel nagyon hatásosak, így az oltottak nem fertőződnek meg és nem adják tovább a fertőzést. Ennek igazolására szolgálnak a tavaszi tanulmányok, amiknél valóban nagyon jó hatásosságot mutattak az oltások. Ez a teória ezer sebből vérzett, amire az alusapkás tudósok rá is mutattak, pl. az, hogy hatásos, az nem jelenti azt, hogy nem kapja el és nem fertőz, vagy az oltás miatt növekszik a mutáció és hamar csökkenni fog az oltás hatásossága, ...

A szeptemberi adatok és tanulmányok az alusapkás tudósok előrejelzéseit igazolták és a korábbi teóriá(ka)t döntötték meg.
Szóval most már hivatalos, hogy az oltottak ugyanúgy elkaphatják, ugyanúgy fertőzhetnek, sőt akár még sokkal jobban is.
Ráadásul ezt már a magyar oltáspárti celeb orvosok is elismerik.

Ui. 1: Látom a személyeskedés beindult, gratula!

Az oltaltanok miatt vannak a mutációk, mert könnyebben elkaphatják, könnyebben terjed.

És nem az elkapással van gond, hanem azzal, h a kórházakban levő kovidosok 90-95%-a oltatlan. Ez tény. És még ezzel sem lenne gond, ha a tisztelt oltás tagadó oltatlan megmaradna a büszkeségénél, és otthon kegyeskedne felfordulni. Azzal van gond, hogy mikor teli vannak oltástagadó kovidosokkal a kórházak, akkor plö a daganatos betegeket elhajtják egy marák fájdalomcsillapító+dedalon kombóval haza, és ők pár hónap alatt meghalnak. És így járt a nagybátyám, javuló tendencia mellett sem foglalkoztak vele, mert nem volt rá idejük. Vagy ott a haver, igaz, sport sérülés, rotátor köpenyről le van szakadozva 1-2 izom valószinű, de a kutya nem tudott vele foglalkozni időben. Én simán fizetőssé tenném az oltatlanok koviddal kapcsolatos kórházi ellátását.

Na, ez a baj. Nem baj, ha nem oltatsz, csak halj meg otthon. Köszi.

> a kórházakban levő kovidosok 90-95%-a oltatlan. Ez tény.

Forrás? Szeretném látni a nyers adatokat és a számolás módszertanát is.

> plö a daganatos betegeket elhajtják egy marák fájdalomcsillapító+dedalon kombóval haza, és ők pár hónap alatt meghalnak.

Az előző kommentedben írtad, hogy fél év alatt halt meg akire gondolsz. Fél éve még nem is kaptam volna oltást ha akartam volna sem. Tehát amikor nem fért be, akkor abban én nem voltam hibás.

> Vagy ott a haver, igaz, sport sérülés, rotátor köpenyről le van szakadozva 1-2 izom valószinű, de a kutya nem tudott vele foglalkozni időben.

Minek sportolt ebben a szörnyű járványhelyzetben? Nagyon sajnálom meg minden, de mire számított, amikor pontosan lehet tudni, hogy nincs hely a kórházakban. Miért kell másokra mutogatni azért mert valakinek pechje van?

 

Egyébként nem te voltál, aki a lezárások alatt végig járt a terembe gyúrni? (Lehet, hogy keverem a nickeket, azért kérdezem.) Akkor azzal rendben volt növelni a veszélyt, de most aztán tényleg mindenkinek oltakozni kell? Mert most te úgy döntöttél, azért az az egyetlen elfogadható út?

A világon mindehol az van, h a kórházban levő betegek 95%-a oltatlan. Én nem az vagyok, akik linkekkel fogják bizonygatni az igazát. Ha nem hiszed, én pont leszarom. Btw orvos ismerős is mondja. És azt is, h mindenki oltassa be magát, meg, h kötelezővé kellene tenni.

Nagybátyám tavaly nyáron halt meg. Akkor még nem volt ennyi oltás. De a lényeg remélem átment. A kovid miatt halt meg. Mert nem látták el.

Haver otthon edzett, mivel nem járt egy ideig konditerembe. Otthon a hátára ültette az asszonykát, és úgy csinált fekvőtámaszt. Elötte 130kg-al szériázott. Na, ez lett a veszte, szokatlan mozdulat. Rotátor köpeny probléma. A sport pedig egészséges. Ezt az elején okosan belátták, tavaly valamiért bezártak mindent, fene érti miért szúrta a szemüket a népességnek az a ~0.05%-a, aki járt rendszeresen edzeni. Ennek, ha kimész a strandra (illetve nyáron kimentél) meg is lett a hatása, olyan szépen magára vette mindenki a disznóálarcot, h öröm volt nézni. És azóta sem járnak sokan, mert abbahagyták.

Igen, tavaly is végig jártam. Ha most lezárnak mindent, akkor is járni fogok, nekem a sport az életem része, mint a kaja, és a levegő. Kis taknyos korom óta edzek rendszeresen, nincs olyan szitu, amiért én abbahagynám. Még akkor sem, ha zombik özönlenék el az utakat.

A fenti miatt oltattam be magam. Mert minél többen beoltatják magukat, annál hamarabb végetér ez az idióta helyzet. Ne érts félre, mai napig úgy gondolom, hogy nekem az égvilágon semmi félnivalóm nincs ettől a vírustól.

> A világon mindehol az van, h a kórházban levő betegek 95%-a oltatlan. Én nem az vagyok, akik linkekkel fogják bizonygatni az igazát. Ha nem hiszed, én pont leszarom. Btw orvos ismerős is mondja.

Nekem meg szintén orvos ismerősöm pont mást mond. És én neki hiszek inkább. Mégiscsak kellene az az adat, mert ez így egy nagy semmi.

> Nagybátyám tavaly nyáron halt meg.

Ja, tavaly nyáron egyáltalán nem volt még oltás Covid ellen, csak az első klinikai kísérletek kezdődtek meg. És Covid beteg is alig volt akkor, ha jól emlékszem. Ha a nagybátyád nem kapott akkor kezelést, akkor annak az intézkedések voltak az okai, nem a Covid, az tuti. Ilyen rokonom egyébként nekem is van, aki akkor nem kapott kezelést, amikor ez a hatalmas ötlet volt, hogy 30000 ágyat ki kellett üríteni. Ezt kihozni oltás melletti érvként számomra nem áll meg.

> Otthon a hátára ültette az asszonykát, és úgy csinált fekvőtámaszt.

Jó hogy nem a mosógépet vette a hátára. Saját hülyeségéből lesérült a pándémia közepén, de mindenki más a hibás. Értem. Nem akarok érzéketlennek tűnni, és tényleg sajnálom, de mégiscsak erős túlzás ezt az esetet az oltatlanokra kenni.

> Igen, tavaly is végig jártam. Ha most lezárnak mindent, akkor is járni fogok [...]

A legtávolabb áll tőlem, hogy lezárás párti legyek, de a kettős mércét, az álszentséget még kevésbé bírom. Te megteheted, hogy nem tartod be a szabályokat (oké, papíron sportoló lettél és szabályos is, de ez mondjuk olyan mintha én meg az oltás ellen faragnék egy gyógyszer allergiát, ami nincsen), de más még azt is tartsa be, ami még nem is szabály? Vagy mi? Álszenteskedés ez bizony.

Ráadásul benned bíztam, hogy ha a lezárásokat ellenzed, akkor az oltással is a normális oldalra fogsz állni. Nincs értelme az egyik intézkedés ellen lenni, a másikat meg támogatni a zsarnokságban.

>  Mert minél többen beoltatják magukat, annál hamarabb végetér ez az idióta helyzet.

A zsarolónak ha fizetsz, akkor elszórja a pénzt, és utána újra zsarolni fog. Vérszemet kap. Ameddig engedelmeskedünk, addig nem lesz vége. Emlékszel hogy kezdődött a vakcina? A veszélyeztetettek legyenek beoltva! Aztán legyen 60-70%! Most Biden már 98%-ot mondott. Közben az Izraeliek kimondták, hogy 1 vakcina 6 hónap, utána lejár a védettségi.  Gyakorlatilag tehát mindenkit fél évente végig akarnak oltani. Gondolom majd állítgatnak az összetevőkön is (variánsok miatt ugyebár), úgyhogy lényegében minden adag kísérletinek fog számítani továbbra is. Magyarán egyre távolabb kerül a cél, és sosem érjük el, ez eléggé nyilvánvaló.

Aki oltva van es hordja a maszkot, az birka.

Én pl. azért hordtam oltottként a maszkot hetekig, mert nem akartam, hogy a szintén oltott családtagomat egy tünetmentes PCR teszt miatt basszák ki a sebészetről.

És még biztos van egy csomó ember, akinek van valid indoka arra, hogy birka legyen. Tulajdonképpen ha csak fosol, az is lehet érv. :)

Meg van az, aki nem buborékban él és végig nézte daganatos szerette halálát és tudja mi az ami komoly fenyegetés, meg mi az ami hype. Persze sokkal egyszerűbb egy covid elleni küzdelemben siker sztorit adni a birkáknak, mint a daganatos betegségek elleni küzdelemben. 

Szóval oltasd magad szorgalmasan, hordd a maszkot és zárkózz be a buborékodba. Csak csináld ezt csendben kérlek, köszi. 

He ?

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Teljesen egyutterzek.

Tegnap is szornyuseget lattam: egy csavo ult egyedul a kocsijaban es nem volt rajta maszk. Igaz, fel volt huzva az ablaka, de barmikor lehuzhatta volna, es ugy mar megfertozhetett volna mindenkit. Az ilyeneket ki kene vegezni masok eletenek veszelyezteteseert. Mert hat az emberelet mindennel fontosabb. Illetve inkabb majdnem mindennel fontosabb, mert az egyetlen fontosabb dolog az, hogy a Föld bolygo ne melegedjen tovabb es ne legyen szennyezve. Nem kene ennyi csomagolas, tul sok muanyaggal szennyezik a bolygot, ugy kene, hogy mindenki zacsko nelkul kivesz mindent a gyumolcskosarbol, mint regen a piacon.

Ja meg lattam masik szornyut: FFP1-es maszk volt rajta. Veszelyezteti a tobbieket, mert nem er semmit, hogy mereszeli masok eletet kockaztatni azzal, hogy nem dobja ki az FFP1-es maszkot, es nem vesz fel FFP2-est? Az osszes FFP2-esnel szarabb maszkot ki kene mindenkivel dobatni.

Komoly dilemma elé nézünk, hányadik oltásnál pusztítjuk el a földet a használt injekciós tűkkel? Ki kell számolni, hogy a 10.000 Mrd-ik tűvel már visszafordíthatatlan környezetpusztítást okozunk, mert az is olajból van, mert műanyag, ezért eljön az a pont ahol már nem olthatjuk tovább magunkat. Úgy tippelem a 647 hullámnál lesz a fordulópont, mert a heti oltások miatt, ott fog 200 C-ra melegedni a föld.

Döntenünk kell, covid vagy meleg?   

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Basszus nem tudom miért a műanyag tűkért aggódtok, azokat még jó esetben, - pl. ha belelép valaki lábbal , - meglehet találni, de gondoljatok csak bele a működő fűkaszák által a talajba (fűre) folyamatosan injektált műanyag vágózsinór "finom", kisméretű darabkáira...!

a  szputnyik beszél belőled!

Hát most jöhetnék olyanokkal, hogy Hulljon a férgese vagy Ez az evolúció, a gyenge elbukik stbstb :D

Fedora 38, Thinkpad x280

Ezt már megfogalmazták nagy koponyák is, csak jelenleg ilyeneket mondani tabu, vagy náci:

Ami jót tesz az orvostudomány az egyednek, az a faj számára kedvezőtlen.

Konrad Lorenz

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.