Mozilla Firefox 88.0 és 78.10 ESR

Címkék

Megjelent a Mozilla Firefox 88.0-s kiadása. Vele egy időben kiadták a vállalati stb. felhasználásra javasolt ESR változat 78.10.0-s verzióját is.

Hozzászólások

Ez ilyen subminor verzió lehetne egy normális világban. :(

Érdekel ma még bárkit is egy böngészőnél a verziószám? Egy library-nél nyilván fontos a kompatibilitás miatt, de egy böngészőnél? Szvsz jobb, ha kisebb csomagokban jönnek a frissítések, mert legrosszabb esetben így egyszerre kevesebb dolog tud elromlani két verzió között. Ok, mondom ezt Manjaro Linuxot használóként, ami ugyanerre a rolling release filozófiára épül. :)

A firefoxnál ha egyik monitoron meg van nyitva, ott nyitok egy új fület, azt csak akkor tudom áthúzni másik képernyőre, ha a másik képernyőn nincsen aktív, megnyitott ablak. windows. mekkora szemétség már :( Minden böngészőnek van valami hasonló tetű hibája :(

Linuxon nekem úgy bugzik a tabkezelés, ablakkezelés több monitoron, hogy az elmondhatatlan. Igaz Waylandon használom, közvetlen Wayland módban, ami experimental, szóval nem sírhat érte a szám (illetve amúgy annyira simább pl. a görgetés, annyira gyorsabb, hogy megéri szívnom érte mással).

Az a durva, hogy néha érezhetően mókolnak vele. Csak meg sosem javul, egyszerűen máshogy lesz szar. :D

Tudsz olyat is, hogy az egyik monitoron lévő FF ablakból sok tab közül megragadsz egyet egérrel, átviszed másik monitorra az asztalra, elengeded és új ablak nyílik az adott tabbal?

Mert nekem pl. ez konzisztensen nem működik, eléggé frusztráló tud lenni.