21. századbeli romantika

Címkék

Hozzászólások

Szerintem is aranyos, de szigorúan szerintem csak az ezüst készüléket dobja fel a piros SIM fiók, a pirosban az ezüst számomra nem pozitív.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerintem meg már szánalom / facepalm kategória, Apple-fanok / iPhone sznobok ha összejönnek, akinek a nagy szerelem közepette csak az iÉletérzés tölti ki az egész életét, mint tartalom. Szépen látszik, a háttérben is ott van közszemlére téve, hogy a laptop is Apple, mert szarral nem gurigáznak, ez egyértelmű, mindenkinek látnia kell, hogy nem csak szeretik egymást, de jómódúak. Egy Apple Watch-t még feltehetett volna a csuklójára, meg a háttérbe betolhatott volna még egy 1000 dolláros monitorállványos iMac-et is, mert anélkül nem élet az élet, akinek nincs komplett Apple-ökoszisztémája otthon, az nyilvánvalóan csóró lúzer vagy technológiailag szakavatatlan.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Mindeközben, a jelenlegi gazdasági körülmények között csak az nem kap áruhitelt, akinek nincs pulzusa. Kvázi hitelből, egy postás bevételi szintjéből is tud magának venni új/használt iPhone-t, MacBookot és 1000 USD-s monitorállványt is akár, és érezheti magát a klubban.

It is our choices that define us.
Thinkpad X1 Carbon | Arch linux

tbh my wife has no idea I did this. She hasn’t even activated her phone yet. it is not a gesture of our undying love, it’s a fucking sim tray.

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

És ha a feleség vesz egy Droidot, akkor elváltak..

Erről jut eszembe, el kell vinni az asszony telefonját a szervízbe.

Kösz, hogy szóltatok!

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Az Apple perelni fog a jegygyűrű áráért. Vagy valamiért.

Szánalmas...

A tudomány és a hit vitája akkor eldőlt, amikor villámhárítót szereltek a templomokra.

És kártyával együtt cserélték vagy csak a tálcát?

Mert ez így kb. olyan, mint amikor a szénsavas vízre rakod a rózsaszín kupakot, és fordítva... 2 másodpercig funny, de igazából semmi jelentősége.

"Sose a gép a hülye."

Fantasztikus, hogy mik vannak? :)

Ez hír?

Kapcsolódó érdekesség, itt északon egyszerűen lehet sok mindent online intézni. Pár dolog az utóbbi évekből amihez nem kellett elhagynom a billentyűzetemet: lakásbérleti szerződés, munkaszerződés, hitel szerződés, jármű és ingatlan adásvétel. De házasságot nem tudok online kötni amin meglepődtem.

Meg a nevvaltoztatas is ilyen, es akar az illeto tudta nelkul is mukodik, Pirate Ponten tudna rola meselni. Azert szerintem nem baj, ha bizonyos ugytipusokhoz megbizonyosodnak az ugyfel kileterol.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerkesztve: 2020. 11. 27., p – 15:13

Lefogadom, hogy ez a kettő Hevi és evone. :)