Megőrültünk? Igen. 600 informatikai tanfolyam 1 áráért (x)

Címkék

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él! További részletek »

Hozzászólások

A SharePoint tanfolyamot (raadasul csak ez van a temaban kb wtf kategoria) szerintem szedjetek le mert nem kicsit elavult...

Szerkesztve: 2020. 10. 26., h - 12:12

egy pár hete vettem meg pont ezt a csomagot, akkor az volt, hogy csak szeptember 30-ig :D Már akkor is sejtettem, hogy hamar lesz újra akció :D Karácsony előtt hülyeség lenne kihagyni :D Meg hát November is egy szép hónap :D

honlapom http://dyra.eu/

Néztem, de nem igazán találtam ütös, friss szakmai anyagot.

Ami érdekes lehetett volna, pl. KVM, ceph azok 2011, 2013-as anyagok. Attól azért aktuálisabb anyagot szeretnék kapni.

A T360-nál vannak komoly oktató videók, pl. cisco témában. Ezeket nem találtam meg a keresővel.

Aki megvette már a csomagot, miért vette meg? Mi tetszett meg neki?

Nálunk volna rá keret, de nem érzem magam egyelőre meggyőzve.

Jómagam azért vettem meg, mert sokkal hatékonyabban tanulok videókból mintha elmennék egy suliba. Áttekerem az unalmas részeket amit nem értek többször visszanézem közben pedig jegyzetelek. Ja és magamnak ütemezem. Szerintem ez az oktatás jövője az informatikában.

Ami nem tetszik főleg a régebbi classic tanfolyamokban, hogy némelyiket nem arra tervezték, hogy gyorsan elmondják a lényeget. Órák mennek el a tesztkörnyezettel aztán Pistikének vagy az Oktatónak nem megy valami azon is leakad (annyi kéne leírják mi kell aztán ezek telepítését át is ugorhatjuk sok hasonló szájbarágós baromság van). Van pár oktató aki katasztrófa rossz. Nem ad ívet a leckének vontatott csapong össze - vissza. De szerencsére van pár nagyon frankó is.

Összességében megéri én a DevOps-on is előfizető vagyok. Ott is vannak hülyeségek de pl a weboldal rettenet lassú és bugos de kevesebb a sz*r anyag. 

honlapom http://dyra.eu/

Szerkesztve: 2020. 10. 27., k - 16:51

-

Ehhez képest nem is drága nálunk az egyetemi oktatás költségtérítésesben sem.