Outlook 2013 -> O365 Hiányzó auto complete lista

Sziasztok,

Szitu a következő: Fel lett telepítve egy gépre az O365, amin előtte O2013 volt. Minden szép és jó, kivéve, hogy a auto complete lista nem ment át. A nk2edit-el látom a listát, le tudom menteni, de nem tudom hozzáadni a o365-höz. Találkozott már valaki ilyennel? A gépen még rajta van a O2013, ezért bár macerásan, de lehet használni, de kellene vmi megoldás.

Köszi!
Sz.

Hozzászólások

Az auto complet listát "tanulja" az Outlook, egy külön file-ban és minimum másolni kell, de lehet valami konverzió is. Ez a lista ugyanis a tanult címeké, nem az address bookos, érdemes ráguglizni, hogy pontosan mit kell másolni.

Szerkesztve: 2020. 10. 19., h – 19:50

Igen lattam, nem kevesszer. Miert vinne at? NK2 editorral nyisd meg, es ments el valahova. Majd inditsd megint az nk2editort es nyomj egy mentest. Ha nem jott be, kuldj outlookbol egy levelet es lepj ki. Inditsd az editort, az egy rekordhoz masold hozza mergevel amit mentettel. *Persze mindenhez ki kell lepni elobb az outlookbol minden editor muvelet elott*.
 

Alternativa: inditsd az nk2 editort es a teljes levelforgalmadbol generalj autocomp listat. Nekem van ahol 2000 bejegyzes volt benne :) de legalabb nem raklamaltak hiany miatt.

 

Megegyszer: minden elott lepj ki az outlookbol. Az nk2 editor telepitett nk2editor legyen, ne portable

Vortex Rikers NC114-85EKLS

kuldesz egy levelet barkinek, akkor letrejon a file. File helye: %username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\RoamCache

Stream_Autocomplete*.dat a neve, a datuma amikor kuldted az elozo levelet. MEgnyitod nt2editorral mindket filet egyszerre ( regi es ujat), es siman atdobod az ujba.