Szondát kellett volna fújtani vele ...

Fórumok

Ma reggel a parlamentből kijövet, a Kossuth téren koccantam a 2-es villamossal. Senki nem sérült meg. 🙏 A villamoson...

Közzétette: Kunhalmi Ágnes – 2020. szeptember 29., kedd

Hozzászólások

Délután az ingyenes tesztelés mellett már az ingyenes vakcináért is küzdünk! 💊💉

Kedves Ágnes, az orvosok által elrendelt tesztelés most is ingyenes. Vakcina pedig jelenleg nincs. Olyan célokat kellene keresni, amiknek értelme is van.

trey @ gépház

Érdekelne, hogy akkor milyen ingyenes tesztelésért akar küzdeni. Mindenféle félbolond magáról kiállított diagnózisa alapján teszteljenek, mi meg fizessük? Egy embert hágyszor teszteljenek ingyen és milyen időközönként?

Vagy netán te is úgy gondolod, hogy valóban felesleges egy orvosi előszűrés (gyakorlatilag kérdéseket tesznek fel) a tesztelés elé?

trey @ gépház

Hatósági házi karantén.

Ha két hétig otthon fényesíted a cerkát munkavégzés, vásárlás (=ÁFA), stb. helyett, az nem kerül sokkal kevesebbe az államnak, mintha kifizetne neked két tesztet, aztán húznál vissza a szalag mellé. De fixme, nem számoltam utána. Nullszaldó körül is megéri, ha nem a seggmeresztés lesz a default.

Ja oké, de gondolom azért az állam szívesen zsebre teszi a plusz adóbevételt, amit a cég generált az utaztatással, napidíjjal, költségtérítéssel, stb.

Hagyjuk már ezt, ha két hét otthon ülés helyett inkább élhetném tovább az életem, csak áfát befizetek annyit, mint két szaros teszt ára.

Ezt az államtól kéne megkérdezni, én az én véleményemet írom le. Egyébként is életszerűtlen egy cégnél, akinek alkalmazottja a világjárvány és a webkonferenciák idején külföldi céges utakra jár (számuk kb. nulla), hogy most emiatt karanténba kerüljön, az meg nonszensz, hogy egy politikusnak ez legyen a legfőbb célja.

trey @ gépház