A jelenlegi hatalom vajon támogatja a korrupciót?

Fórumok

"a közcélra létrehozott ingatlan egy részére be sem engedték a hatóság embereit, mire azok bemondásra elhitték, hogy ott minden rendben van. Olyan tanút is találtunk, aki várta az idézést, de végül meg sem hallgatták"
https://hvg.hu/itthon/20200117_Loszolarium_felmillioert_siman_lezartak_…

 

"A végrehajtó nem tudja megnyitni a pendrive-ot, így továbbra sem tudni, mire költötték a tao-támogatást a felcsúti fociakadémián, pedig a DK jogerősen pert nyert, így át kell adni az adatokat. A bíróság végrehajtót is küldött a felcsúti alapítványhoz, de a végrehajtó 1,5 év után összeférhetetlenséget jelentett, és átadta az ügyet."
https://444.hu/2020/01/22/ilyen-nincs-a-vegrehajto-sajnos-nem-tudta-meg…

 

 

"Már eddig is voltak egyértelmű jelei annak, hogy Orbán Viktor egyik testvére, ifjabb Orbán Győző szoros kapcsolatban áll egy vállalkozóval, akinek informatikai cégcsoportja sorban nyeri az állami megbízásokat. (...) a miniszterelnök öccsét és a Szentgyörgyi Gábor nevű vállalkozót összekötötte a birkózás, és arra is volt példa, hogy közösen néztek focimeccset Felcsúton, néhány lépésre Orbán Viktortól. (...) Szentgyörgyi cégcsoportja az elmúlt néhány évben látványosan fellendült. Cégei közül kiemelkedik az IMG Solution Kft., amelynek bevétele 2012-ben még csak 46 millió forint volt, de tavaly már 9,5 milliárdos forgalmat ért el, miközben egészen a közelmúltig még működő honlapja sem volt. A cégnek ezt az után sikerült elérnie, hogy elkezdett sikerrel szerepelni nagyértékű állami közbeszerzéseken. "
https://www.direkt36.hu/egyre-szorosabb-a-kapocs-orban-testvere-es-az-a…

 

 

A kedvencem ez: :-)
"Orbán Viktor testvérének birkózó ismerőse vezetett egy NAV-os főosztályt. Három nappal azután megszüntették, hogy cikket írtunk róla"
https://www.direkt36.hu/ki-akarjak-szoritani-magyarorszagrol-az-orosz-b…

 

 

ez csak az elmúlt pár nap termése.

Hozzászólások

Most miért kell értetlenkedni a fidesz liberális, polgári, illiberális, szabad keresztényi hozzáállásán. Amit szabad egy fideszesnek azt nem szabad a többi hazaáruló magyarnak!

Ebben tíz milliós országban csak 2-2,5 millió ember venne használtautót a mini szterelnöktől, a többi 7,5-8 millió hazaáruló sejthalmaz kivenné a csomagtartójából a gyalásót azt adna neki rendesen.

Sic itur ad astra!

https://24.hu/fn/gazdasag/2020/05/21/simonka-gyorgy-torvenymodosiitas-f…

 

szintlépés:

 

"Immár hivatalos, hogy egészen a törvényalkotásig nyúlnak a fideszes Simonka György büntetőügyének szálai – derült ki Polt Péter legfőbb ügyész Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek adott válaszából. Ebben a legfőbb ügyész elismerte: a vád alá helyezett Békés megyei országgyűlési képviselő elérte, hogy számára kedvező törvénymódosítást hajtsanak végre a parlamentben. "

Értem én. Ha van is igazság a cikkekben, az idézett médiumok oly szinten lejáratták magukat, hogy hiteltelenné teszi az egészet.

Új, értelmes és hiteles ellenzéket akarok. A tököm tele van a mostani kormánypártokkal, de az ellenzékkel még jobban.

Egyébként nem támogatja, de nagyon durván megtűri. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

hú bakker, nem lehetne már abba hagyni ezeket a politikai témákat/fikázásokat? Értem én hogy nem kell elolvasni, megnézni stb.. de már hányok ezektől. Ez azt hittem egy informatikai portál, de lassan egy fostenger lesz ezektől. Tudom saját blog meg flame kategória meg minden, de azért na... tudom köcsög vagyok stb... 

"Június közepén cikket írtunk „Itt a Mészáros-korszak öt évének mérlege: ma négy Simicskát tart el az ország” címmel. Dokumentáltuk, hogy az úgynevezett G-nap utáni öt évben mire jutottak a Simicska Lajost pótolni hivatott „nemzeti nagytőkések”, azaz Mészáros Lőrinc, Szíjj László, Garancsi István, illetve azok a mogulok, akiket Tiborcz Istvánhoz szokás kapcsolni. Az összeállítás megjelenése után élénk vita indult a Válasz Online Facebook-oldalán. A legkarakteresebb hozzászóló ezt írta: „Miközben itthon arról szövegelnek, hogy dél-koreai mintára nemzeti nagyvállalatokat építenek, ez itt sima járadékvadászat (állami pénzek felzabálása), a koreaiaknál pedig szinte az első pillanattól exportorientált termelésben vettek részt ezek a cégek. Azaz nem a hazai költségvetést csapolták meg kétes minőségű teljesítés mellett, hanem a világpiacon versenyeztek, és rá voltak kényszerítve a fejlődésre (árban és minőségben).” Megkerestük a komment szerzőjét, Pallos Leventét, aki 2015-ig a szöuli magyar nagykövetségen dolgozott külgazdasági szakdiplomataként, és azóta is a két ország közötti kereskedelmet segíti üzleti tanácsadóként."

 

https://www.valaszonline.hu/2020/08/04/del-korea-pallos-levente-interju/

Milyen korrupció :D Megmondta Hofi is, hogy mi a korrupció. Így a kérdés felvetése is értelmetlen :P

Fedora 38, Thinkpad x280

Guy Verhofstadt
The European Anti-Fraud Agency OLAF has its new annual report out. Guess what...

How long will the European Council and Commission continue to tolerate this?

Itt van hozzá az ábra: https://m.facebook.com/GuyVerhofstadt/photos/a.100029970015/10159047576…

Ez meg a forrás OLAF jelentés: https://ec.europa.eu/anti-fraud/sites/antifraud/files/olaf_report_2019_…

 

Szégyent hoz az országunkra a sok lopás...

Nincs rendben a lopas. Szerintem legjobb lenne megszuntetni a tamogatasok rendszeret (mezogazdasagit is), a kis allami beavatkozas hive vagyok.

Az elozo garnitura is ugyanugy lopott, csak annak az EU falazott (az Oszodi beszedben erre utal a "trukkok szazai" resz, gondolom ismeros). Nehany akciojuk annyira jol sikerult, hogy meg a John Oliver-fele Last Week Tonight-ban is megjelent, amit Orbanrol allitott ossze bar o nem tudta, hogy azt meg Fleto csinalta (a 7cm-es "kilato").

Nekik sem lett volna szabad lopni, es a mostaniaknak sem. Valahogy mindketto elszamoltatasa elmaradt, pedig a nep koreben lett volna ra igeny (mindkettore). A gombocot is megzabalta..

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

na, szerencsére Polt Péter is aláírta ezt a nyilatkozatot, így minden rendben van!!!!44!!!444!!! Az, hogy elmozdítják egy fidesz ogy képviselő elleni nyomozást irányító ügyészeket az bizonyára csak valami más, jelentéktelen dolog miatt volt.

 

Kijelentjük, hogy Magyarországon a jogállami elvek a korrupció elleni küzdelemben is megfelelően érvényesülnek és az általunk vezetett szervezetek elkötelezettek a korrupció elleni együttműködésben. Ennek érdekében a 2020-2022. közötti időszakra szóló középtávú Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia célkitűzéseinek figyelembevételével járnak el.

 

https://444.hu/2020/09/23/allami-szervek-adtak-ki-kozos-nyilatkozatot-a…

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze – 09:59

A Pesti TV megtalálta az alkalmazottainak nem fizető, antiszemita jobbikos jelölt strómanjait

A Pesti TV A Riporter című műsora megtalálta a strómanokat, akik bedöntötték a cégét, amely annak ellenére sem fizetett a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet alkalmazottainak, hogy 50 milliós állami támogatást vett fel. A Hegyalja-Mix új - stróman - ügyvezetőjének feladata az volt, hogy eltüntesse a céget. A Riporter megtalálta a cég felügyelő bizottságának tagjainak lakhelyeit is, amelyek egyike egy elhagyatott romhalmaz.

A moslékkoalíció cigányozó, zsidózó jelöltje ^^^

Egyetértés alakult ki: Bíró Lászlónak nincsen helye a törvényhozásban

Gábor György filozófust is kerestük Bíró László kijelentései kapcsán, mivel az Országos Rabbiképző Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára az ATV-ben arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenccel együttműködve egy olyan szellemi műhelyt hoznának létre, amelynek célja „a teljes ellenzéki összefogás elősegítése, elméleti alapjainak megteremtése” a 2022-es választásra. Ám a filozófus nem kívánta kommentálni a DK által is támogatott rasszista jelölt kijelentéseit, ehelyett levélben bocsánatkérést követelt a Magyar Nemzettől, amiért szerinte lapunk korábban lezsidózta őt és kollégáit. Miközben a Gyurcsánnyal fenntartott együttműködése részleteit firtató kérdést tettük fel, szó nélkül letette a telefont.

Maradj otthon!

A baloldali értelmiség körében is egyfajta konszenzus alakult ki arról, hogy Bíró nem vállalható jelölt, és semmiképpen nem méltó arra, hogy ország­gyűlési képviselő legyen. A jobbikos politikus egyebek mellett tetűcsúszdásként beszélt a zsidókról, a magyar fővárost pedig Judapestnek nevezte. Bíró László kijelentéseit elfogadhatatlannak nevezte mások mellett Heisler András, a Mazsihisz elnöke, Somogyi Zoltán, a Political Capital alapítója, valamint Szél Bernadett, az LMP egykori társelnöke is.

Lapunknak nyilatkozva korábban Tamás Gáspár Miklós filozófus is bírálta a zsidózó, cigányozó jelöltet: „Érthetetlen, hogy miért nem léptették vissza. Tűrhetetlen, hogy olyan ember, aki a Bíró által mondottakhoz hasonló cigányellenes és zsidóellenes ocsmányságokat beszél, olyan pártok színeiben indulhasson parlamenti választáson, amelyek magukat antirasszistának, demokratának és toleránsnak tekintik.” Amennyiben Bíró valóban indul október 11-én, Tamás Gáspár Miklós otthonmaradásra szólította fel a baloldali szavazókat.

Mit várhatunk ezektől 2022-ben ^^^

trey @ gépház

természetesen, ha jobb, bal, közép, antiszemita, szemita párti, buzi, nem buzi lop az elítélendő.

 

Csak azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért van az, hogy neked ezek a "Mit várhatunk ezektől 2022-ben" meg több itt a hup-on megtalálható hasonló gondolataid(?) annyira egybeesnek a fidesz által kijelölt kommunikációs irányával, annyira egyeznek a szavak, kifejezésmódok, hogy mindig azt a benyomást kelted, hogy a te célod nem az igazság feltárása, hanem szimplán szolgalelkűen a fidesz propaganda gondolkozás nélküli tolása?

 

És nem kisebbíteni szeretném egy nem fideszes lopás bűnét, de vajon miért van ez a jelenség?

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze – 13:52

Dokumentumok bizonyítják, hogy a miniszterelnök apja, Orbán Győző többségi tulajdonában álló gánti bányacégtől vásároltak építőanyagot az egyik legdrágább állami útépítéshez, az M4-es megépítéséhez – írja a Direkt36.

 

https://24.hu/fn/gazdasag/2020/09/23/orban-viktor-orban-gyozo-gant-dolo…

 

A Fidesz-médiavezér sógora is benne van a nagy lélegeztetőgép-bizniszben

 

https://24.hu/belfold/2020/09/23/szabo-laszlo-fidesz-lelegeztetogep-biz…

Szerkesztve: 2020. 10. 21., sze – 19:04

 

 

A volt kancelláriaminiszter egyértelművé tette: a hatóságok anélkül sikálták el a Feneketlen-tavi ingatlanmutyit, hogy őt – a bizonyítékok gazdáját ­– tanúként kihallgatták volna, noha „az nyilvánvaló bűncselekmény volt”. A Válasz Online ügyészségi és rendőrségi forrásai szerint egy ilyen nyilatkozat után hivatalból újra lehet indítani a nyomozást, ám ez a döntés még nem született meg, „csak érik”.

https://www.valaszonline.hu/2020/10/21/buda-gardens-henn-peter-lazar-ja…

 

 

egyébként szerintem hosszútávon Lázár az Orbán korszak utánra készül, mint következő fideszes miniszterelnök.

Ha több cég jelentkezne egy lélegeztetőgép-beüzemelésről szóló megbízásra, ön kinek adná a munkát: egy évekig alkalmazott és bevétel nélkül vegetáló, szállítmányozó és programozó kft.-nek, vagy több évtizede a területen dolgozó, kiterjedt referenciákkal bíró vállalkozásoknak?

 

 

https://hvg.hu/360/20201222_lelegeztetogepek_beuzemelese_kulugyminiszte…

Előző héten írtuk meg, hogy Rogán Cecíliának a koronavírus-válság ellenére egész jó év volt a 2020-as, a védjegyeken keresztül hozzá köthető sporteseményeket például csak a Szerencsejáték Zrt. 210 millió forinttal szponzorálta, a rendezvények pedig ezzel az egyik legszponzoráltabb eseményekké léptek elő az állami cégnél tavaly.

https://hvg.hu/kkv/20210119_Ma_hoztak_nyilvanossagra_mennyi_penzt_vette…

Egy 1,6 milliárdos telekvásárlásba vágott családjával és két másik magánszeméllyel Rogán Antal új felesége, pár héttel a propagandaminiszterrel kötött házassága előtt. [...] – a gigantikus vételárból azonban csak 5 százalékot kellett letenniük, a többit az állami tulajdonú Budapest Bank hitelezi a vevőnek.

 

https://hvg.hu/itthon/20210202_A_hazassagkotes_elott_nem_sokkal_lett_fo…

Rogánéknál beindult a bolt :-)

A cégbíróságon fellelhető dokumentumok tanúsága szerint Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke új feleségének apja mindössze hétszázötvenezer forintért szerezte meg egy nyíregyházi mezőgazdasági szaktanácsadó vállalkozás negyedét, ami nem sokkal korábban 2,232 milliárd forint vissza nem térítendő állami forrást kapott támogatott mezőgazdasági szaktanácsadásra az uniós finanszírozású vidékfejlesztési program keretében.

https://blog.atlatszo.hu/2021/02/22-milliardos-allami-tamogatas-a-rogan…

Szerkesztve: 2021. 02. 26., p – 18:52

A Válasz Online összegereblyézett minden létező adatot a Guller Zoltán vezette, Rogán Antal felügyelte, Orbán Ráhel tanácsaira is nyitott Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programjáról. Kimutatásunk eredménye minden előzetes várakozásunkat felülmúlta: az elmúlt három évben az igénylők fél százalékának adták oda a rendelkezésre álló 300 milliárd állami ajándékforint bő kétharmadát. A legnagyobb „pörgés” épp a 2020-as Covid-évben volt, miközben a jórészt NER-bizalmasoknak kiszórt pénzből többé-kevésbé meg lehetett volna menteni a magyar vendéglátást.

https://www.valaszonline.hu/2021/02/26/turisztika-tamogatasok-ugynokseg…

A Mészáros Lőrinc tulajdonában álló szállodalánc összesen 23 jogcímen kapott vissza nem térítendő támogatást vidéki hotelfejlesztésre. A csomagban a Hunguest-hálózat egri, tapolcai, hajdúszoboszlói, bükfürdői, balatonalmádi, szegedi, galyatetői, hévízi, gyulai, egerszalóki, mátraházai és zalakarosi egységei szerepelnek.

komolyan nem értem, hogy miért kell ezt a Mészárost annyira tolni.

Horroráron, több mint 300 milliárdért vásárolt 16 ezer lélegeztetőgépet a Külügyminisztérium a koronavírus-járvány kirobbanása után, noha mindössze 2-3 ezer intenzíves betegágyra elegendő szakember van az országban, ráadásul Orbán Viktor áprilisban még úgy nyilatkozott, hogy a legrosszabb esetben is legfeljebb 8 ezer gépre lesz szükség. A legdrágább üzletet amúgy egy maláj gumigyártó vállalattal kötötték Szíjjártóék, és egy rizskereskedelemmel foglalkozó szingapúri cég, valamint egy kínai, az Új Selyemút-projekthez kötődő vállalat bankszámlájára utalták a pénzt.

https://www.youtube.com/watch?v=b1WBqnV25aw

Még mindig aktuális: 

Utóbb kiderült, hogy néhány nem túl jelentős felszerelési tárgy kimaradt a leltárból, például minden ember számára legalább egy pár cipő, de ettől eltekintve pompás volt a felszerelés. A csempésztől vásárolt hadifelszerelés teljes volt. Gépfegyverek, puskák pisztolyok, megfelelő munícióval. Ehhez csak öszvéreket kellett szerezni. Egy összerakható páncélkocsi, aminek kis gyorstüzelő ágyúja volt, csak jól jöhet háború esetén. Ehhez szerződtettek egy sofőrt és egy mechanikust. A kocsi belsejében sok hely volt a szükséges legénység számára, itt raktározták el a boros-, rumoshordókat, az üvegeket, romlandó húsárút, és egy hűtőkészüléket alkalmaztak a motorhoz kapcsolva. Mondom, pompás volt a felszerelés, csak a kereskedők nem akarták elég drágán számítani a dolgokat.

Márpedig Wilkie úr keresni akart. Ezért aztán engedményeket kellett tenni. Így például a piperekereskedő hajlandó volt magasan számlázni a borotvakészleteket, de csak akkor, ha Wilkie úr megveszi a raktárban száradó hétszáz gumikesztyűt, amit egy forró napon, pillanatnyi önkívületében rendelt meg. A sportfelszerelési üzlet tulajdonosa csak úgy ment bele a kulacsok és turistapoharakkal történő manipulációba, ha negyven teniszütőt is eladhat. Podvinecz marsall ismerőse, egy cipőgyáros szerezte be a bakancsokat, de isten tudja, miért és hogyan, a cipőkkel együtt hetven tucat Mac-Wulf-Gruber patent biztosítótűt is szállítottak. A marsall szerint a sivatagban ilyesminek nagy hasznát vehetik, és amikor Wilkie közelebbi felvilágosítást követelt, azt mondta, hogy a tűkkel alkalmilag odatűzhetik a gumikesztyűket a teniszütőkhöz, ha úgy adódik, majd egyszer, hogy felmerül a biztosítótűk használatának kérdése.

Nem merült fel többé.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Hehe, ez érdekes téma: :-)

Miért szólhatott rá Orbán nyilvánosan a járvány alatt luxusnyaralásokra járó fideszes bárókra?

[...]

És bár az esély igen-igen kicsiny, az utóbbi hetek káoszának fényében az sem zárható ki 100 százalékosan, hogy Orbán már nem ura a helyzetnek, a civil vendéglátósok kivéreztetése után még gazdagabbá váló politikai üzletfelei önállósodtak és a saját szakállukra járatják csapágyasra a NER-magánrepülőt a Budapest-Maldív-szigetek viszonylaton, miközben az ütemet vesztett Főnök a Facebookon próbálja megfegyelmezni őket.

Vicces gondolat a hanyatló Fidesz-Róma képe, de azért elég valószínű, hogy ezúttal is a legvalószínűbb megoldás a helyes és a klasszikus "Kádár János a kissámliról kanalazza a grízes tésztát"-játék tanúi vagyunk, modernizált verzióban.

https://444.hu/2021/03/08/miert-szolhatott-ra-orban-nyilvanosan-a-jarva…

Szerkesztve: 2021. 05. 06., cs – 22:32

Az állami pénzekkel pukkadásig tömött Mathias Corvinus Collegium megvette Debrecen leghíresebb belvárosi szállodáját, az Aranybikát.

[...]

„Korrekt megállapodás született” - mondta, hozzátéve, hogy a pontos vételár „üzleti titok”

 

https://444.hu/2021/05/06/az-mcc-megvette-a-debreceni-aranybika-szallot

 

ez az, ami az állam pénze, a mi pénzünk volt, de elvesztette közpénz jellegét (= ellopták) és nekünk már nincs beleszólásunk, az üzleti titok. Most épp szállodát vettek belőle. Ez kis része az ezermilliárdoknak, amiket mostanában kitalicskáznak vagyis ellopják

Lopás, ugyan már? Majd Trey jön és elmagyarázza, hogy ez tisztán közérdek volt. 

 

Az a baj, hogy olyan nagyságrendekben megy a lopás, hogy már szinte meg sem üti az emberek ingerküszöbét. A vaknarancsokat meg amúgy sem érdekli, tapsikolnak mindenhez, amit a nagygömböc vezér kitalál. Csak egyszer nehogy kipukkanjon az a telhetetlen bendője...

Goodfriend és a kitiltási botrány óvatos piszkálódás volt ahhoz képest, amit Bulgária kap most Amerikától

[...]

Bulgáriában viszont július 11-én lesznek legközelebb választások, és a mostani szankciók nagyban befolyásolhatják annak kimenetelét. Míg az Obama-kormány inkább csak figyelmeztette a magyart 2014 őszén, addig a Biden-kormány ezúttal aktívan alakítja a belpolitikát Bulgáriában, a korrupció elleni globális küzdelem jegyében.

https://444.hu/2021/06/03/goodfriend-es-a-kitiltasi-botrany-ovatos-pisz…

 

Meglátjuk, hogy nálunk lesz-e valami 1 hónappal a jövő évi választások előtt.

Szerkesztve: 2021. 11. 03., sze – 22:48

Kövér László kabinetfőnökének családtagjai laknak a lakásban, amelyet határon túli magyarok támogatására szánt pénzből vettek

[...]

A II. kerületben van egy ingatlan, amit megvásárolt ez az alapítvány 240 millió forintért, ezt információink szerint az ön családja sajátjaként használja. Arra volnék kíváncsi, hogy hogyan és miért?

Ezt nagyon rosszul tudja, semmilyen ilyen információ nem helytálló. Nem tudom, honnan veszi ezeket, de beszéljen Visontai Kálmánnal.

Amikor becsöngettem ebbe a lakásba, akkor az ön anyósa nyitott ajtót.

Hát… Ő az, az én anyósom.

https://hvg.hu/itthon/20211103_budai_lakas_hataron_tuliak_tamogatasa_ve…

Ez egy elég egyszerű helyzet. Nyilván azért rakják a törvénybe, hogy el lehet osztogatni az állam vagyonát, mert el akarják osztogatni. Nyilván nem elgépelésről van szó, okkal módosítják a törvényt. Ennyi a sztori.

 

Persze nem bárki fog kapni, csak a "barátok". Ez az, amikor állami szintre emelik a korrupciót, ez a legalja.

És? Ez megcáfolja, hogy egy korrupt ország vagyunk? Nem hiszem. Az ilyen esetek arra jók, hogy az origon meg a köztévén majd lehet rájuk ujjal mutogatni és simán lehet, hogy szándékosan azért vannak ilyenek.

Nem igazán látom, hogy van értelme azt vitatni, hogy korrupt a mai rendszer, max azon lehet vitatkozni, hogy ez nekünk tetszik-e vagy sem.

"És? Ez megcáfolja, hogy egy korrupt ország vagyunk? Nem hiszem."

En se hiszem, de tudsz egyetlen orszagot mondani, ami kategorikusan "nem korrupt" orszag?

(Azt en se vitatom, hogy "kevesbe korrupt" meg "nem annyira korrupt" letezik, ahogy te se vitatod szerintem, hogy "sokkal korruptabb" is letezik, amilyenne mar nem kene valnunk. De olyan orszag, amire kategorikusan ra lehet mondani, hogy "{egyaltalan} nem korrupt", ilyen szerinted letezik?)

A magyar korrupció előre megy, nem hátra: már Románia és Kína is tisztább nálunk

Az EU második legkorruptabb országa Magyarország, de csak azért csúsztunk le az első helyről, mert Bulgáriában még többet romlott a helyzet, mint itthon – erre az eredményre jutott a Transparency International friss Korrupcióérzékelési Indexe. A többi visegrádi országtól látványosan leszakadtunk, és a helyzet a válság alatt csak rosszabb lett.

 

https://hvg.hu/gazdasag/20220125_transparency_international_korrupcio