Minél olcsóbb feltöltős SIM kártya

Melyik szolgáltatónál adnak feltöltős SIM kártyát? Létezik még egyáltalán ilyen? Főleg engem hívnának, én csak évente 1x-2x használnám, tehát jó lenne, ha mondjuk feltölteném egy bizonyos összeggel, akkor az 3 hónap után ne vesszen el, vagy ha el is veszik egy idő után, akkor az minél hosszabb idő legyen.

Hozzászólások

Nem irtal orszagot, de itthon ezt barmelyik szolgaltato tudja.

Telenor kartyat 3000Ft-al (vagy tobbel) feltoltod akkor 1 evig nem jar le. A tobbirol nincs infom, de mintha mas szolgaltatnal (Voda?) 6 havonta kellene tolteni.

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Mind a harom mobilszolgatatonal a feltoltes osszegetol fugg, hogy mennyi az ervenyessegi ido. Egy gyors gugli ('telekom ervenyessegi ido', 'telenor ervenyessegi ido' es 'vodafone ervenyessegi ido') elarulta, hogy az 1 ev hatara Vodafone eseteben 2000, Telekom eseteben 2500 a kekeknel pedig 3000 Ft. Ezek alapjan, ha semmi mas nem erdekel, akkor a Vodafone ajanlata a legolcsobb.

Nekem is a voda ajánlata tűnik legjobbnak, most jár le a hűségem a telenornál miután át****tak a hypernet után. Van T-s cégesem, meg Digis netem, szóval egy ilyen feltöltőssel elketyeg a régi számom.. Ha valakinek van infoja erről a "pontvásárlásról" kérlek ossza meg :D

Nem tudom, mi ez a pontvásárlás dolog, de a szimpla feltöltőkártyás csomagjuk nem rossz szerintem.

A Telekom-féle tölthető (nem 30 napos) adatopció viszont nagyon hiányzik belőle - bár nekem is van T-nél, így adatcsomagot nem vásárlok Vodafone-tól.
Ha lenne a T-hez hasonló ajánlatuk, akkor viszont vennék tartaléknak.

Ugyanígy Vodafone "feltöltőkártyás" ügyfeleknek nem enged konferenciahívást indítani - ergo nem szeretnék, hogy egy időben többet költsek (ez régi dolog, nem most találták ki).
T-nél simán megy konferencia "feltöltőkártyás" ügyfélként is.

Azért ez nem feltétlenül igaz. :)

Számtalanszor volt már pl. hogy kocsiban beszélgettem valakivel, és be akartam hívni valakit a beszélgetésbe harmadiknak. Kocsiban nem opció elővenni a telefont, hogy valami VoIP-s appban indíts egy confcall-t, marad a jó öreg BT-s kihangosító, ami csak ilyet tud. :)

4G SIM-kártya Domino Fix Extra csomagban 990 Ft (ingyenes kiszállítással, vagy bármelyik üzletben).

80 perc beszélgetés belföldön és EU alapdíjas irányba, 1 GB belföldön és az EU-ban, 5 db SMS belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-ban.

366 napig él, utána kell rá pénzt tenni, ha jól tudom, legkevesebb 3.000 Ft-ot.

Nekem is van egy ilyen.

feltoltokartyas sim kartya eseten evente szukseges adategyeztetest vegezni. Ha ezt elmulasztod, megszunik a szerzodesed.

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

a nyito postban irta, hogy csak ritkan hasznalna. Ha nem tartja eszben, hogy mikor kototte a szerzodest es nem egyeztet, akkor megszunik a szerzodese. Ha olvassa az ertesito SMS-t, vagy hivast indit az adategyeztetes idopontja elott nem tudom mennyi idovel, akkor tudomast fog errol szerezni, igy nincs gond.

Egy jól megállapított probléma félig megoldott probléma.
- Charles Kettering

nem szokasom tartozni. Idoben fizetek (inkabb hamarabb).

Ja, én is ezt gondoltam, mert kivétel nélkül minden számla CSBM-mel megy, aztán egyszer a mélyen tisztelt bank droppolta a megbízásokat, és az ELMŰ keresett, hogy mizu. Szóval azért nem árt, ha a szolgáltató el tud érni. :)

Nekem Vodánál volt ilyen, fenyegettek meg a számlámra terheltek valami értesítési díjat. Aztán felvettem a beszélgetést a CIB-bel és a Vodával is, majd megmondtam hogy teszek rá ki cseszte el, mindketten egymásra mutogatnak, beszéljék meg egymással és a pénzt, amit + levontak azt kérem vissza. Valószínűleg sikerült, mert visszakaptam + Vodafone sem panaszkodott tovább.

T-nél még ennél durvább is volt. Ott még elnézést is kértek levélben + kaptam valami pénzt. Ott SMS-ben fizettem valami internetes oldalon (talán még Express?) és pénzt levonták, de a cég szerint nekik nem jelzett a szolgáltató semmit. Ment az egymásra mutogatás..

A Vodafone egyszer valami 1200 forintról küldött utolsó felszólítást (elsőt nem :)), illetve fenyegetést, hogy akkor most beperelnek. Elmagyaráztam, hogy soha életemben nem voltam Vodafone ügyfél egy percig sem, úgyhogy találkozunk a bíróságon. Nem találkoztunk azóta sem. :)

Ó nekem a kedvencem az volt amikor a sajnos nem jegyeztem meg hogy melyik közüzemi küldött egy 0 Ft-os csekket. Nyilván a megfelelő reakció (röhögés) után iktattam a megfelelő helyre (kerek iratgyűjtő). Aztán küldtek egy másikat, hogy hát nem fizettem, úgyhogy most már 0 + 0 késedelmi kamat, és legyek kedves nagyon gyorsan. Ezen a ponton megpróbáltam szólni nekik, de mivel 5 perc alatt nem sikerült emberhez kerülni, gondoltam, akkor majdcsak rájönnek.

Aztán mikor küldték a harmadikat, hogy most meg már aztán 0 + (az előzőnél gondolom nagyobb) 0, és rohadt sürgősen, mert különben ők lekapcsolják a szolgáltatást, akkor már kivártam a nénit. És egy csodálatos beszélgetést folytattunk, miszerint érti ő, de hát akkor ezt be kéne fizetni. "A nullát?", "Hááát.... azt". Itt elmondtam a néninek, hogy egyrészt a postán nem fogok tudni befizetni egy 0 forintos csekket, mert az egy faszság, másrészt pedig nyilván nem fogok szopni a postán azért, mert ők hülyék. De hogy értsem meg, hogy sajnos az ő rendszerük ilyen, és ő nem tud ezzel mit csinálni.

Úgyhogy abban maradtunk, hogy elmondtam, hogy ugyan én is nagyon sajnálom, hogy az ő rendszerük ilyen, de egyébként körkörösen leszarom, az ő bajuk, oldják meg, ahogy akarják, én most szóltam, és a továbbiakban ezzel én semmit nem fogok tenni. Kivéve, ha kikapcsolják a szolgáltatást, mert akkor még a bíróságra még elmegyünk, addigra el fog múlni a jelenlegi ideg maradéka, úgyhogy felhőtlen mosollyal az arcomon és popcornnal a kezemben fogom nézni, ahogy a bíró -- valószínűleg viszonylag plasztikusan -- elmagyarázza, hogy maguk hülyék, egyben megkéri önöket, hogy a következő néhány évi szolgáltatási díjamat finanszírozzák elő, visszhall.

Valahogy sikerült mégiscsak megoldani. :)

Voda evenkent 2000 plusz a hulye regisztralas. Ennyi. Regota megvan.

Penzt vissza nem adnak, ugyhogy el kell hasznalni ha vissza akarod adni a kartyat, nekem is ott all a kartyakon a semmire szinte az egesz feltoltes.

Jobbat nem talatam. Ok. DIGI meg mindig 0HuF es ugye ott van net is. Kornyekeden van valaki aki ennyire megbizik benned...

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.