Van lejjebb is :D

Ez a cikk ma jott velem szembe, egyre jobban beigazolodik, hogy a tarsadalom egy semmirekello beteg fos. Azert is osztom meg ezt mert itt a hup-on is vagytok boven. :D

Nem fogom sajnalni ha beszantjak az indexet, amilyen jol indult, oly annyire lett az orszag legolvasottab bulvarlapja.

 

A videot ne nezd meg mert rabolja az idoddet, en sem tettem, az a par masodperc boven sokkkk volt. :D

Hozzászólások

Én is belefutottam, s elvesztegettem az életemből néhány percet. :(

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Szerkesztve: 2020. 07. 11., szo – 14:40

Valöszínűleg ezzel a bullshittel több pénzt keres mint te a programozással.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Nem az index hibája, hanem ilyen a (netes) világ, erről tudnak számot adni. 

Ilyet en nem mondtam hogy kinek a hibaja vagy sem. De ilyen es ehez hasonlo cikkeket foldalra? ezeknek a helye a bulvarban, es mivel egyre tobb ehez hasonlokat latok ezert mondtam hogy nem banom ha beszantjak. Akkor meg ott van az is hogy kuncsrorognak penzert? ezekert egy garast nem adnek, nemhogy elofizessek ezekre es hasonlo tartalmakra. 

Nem banod ha beszantjak, de azert olvasod... a bulvar reszt... es meg blogolsz is rola. ¯\_(ツ)_/¯

nem az indexrol bloggoltam, hanem egy index cikket osztottam meg amirol irtam hogy milyen beteg, nem mar regen nem olvasom, viszont vannak cikkek amik a hirkereso (itt pedig blokkolva van az osszes moslek oldal) oldalra vannak beszipkazva igy jutok el a fuggetlen bulvarmediahoz. Mint irtam a fooldalon van abba kis geci mindekozbe hirfolyam vagy mi a faszom, amit akarhogy is nezek a kurvara a fooldalon van, es a firkasznak eleg klikkbaites-re sikeredett a title.
De latom gyulnek a betegek :)

Nem értem a problémádat. A bejegyzés az Index „mindeközben” oldalsávjában jelent meg, amely egy folyamatosan aktív hírfolyam az olyan komoly vagy kevésbé komoly híreknek, amelyek egyébként nem kerülnének ki a hírfolyamra. A történet érdekes, van magyar vonatkozása és amúgy is szombat délután miért ne férne el ott.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

majd megerted :) szarok en ra hogy milyen folyamnak meg doboznak hivod, a fooldalon van vagy nem? Mellesleg ilyen szaroknak nem kellene a fooldalon lennie. Tobbek kozt ez is a bajom, ennyi erovel olvashatnam a nyomorult blikket, vagy nem? De ha mar penz kunyeralnak igen van elvarasom, hogy az ilyen szemet cikkeket ne rakjak ki, csinaljanak neki egy aldomain es ott baszodjanak, fuggetlen attol  hogy szombat van e vagy vasarnap. Bocs ha ilyenkre van igenyem,

Ha nem fizettél, akkor meg mi a problémád? Lehet, hogy a fizetők, támogatók többségének ez belefér.

Én pl. nem fizetek az Origónak (közvetlenül, bár az adóm egy részét kéretlenül is átjátszák nekik), ezért aztán nem is zavar, hogy mit írnak, amíg a kb. valóságot írják, mert amúgy sem olvasom őket.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

figyelj ne forgasd ki a blogbejegyzest, illetve ne forgasd at a szemelyemre ok, nincs semmi problema! a vilaggal annal tobb a problema. ferjen bele a tobbsegnek nekem nem fer bele, tudod ez olyan hogy ha leulok egy etterembe, megnezem a menut, es ha nem tetszik odebb ballagok, megha a tobbseg joizuen is falatozik ennyi. Itt sem fog mas tortenni minthogy odebb tipegek es olvasok mast. Szoval ne  aproblmat keresd a blogba, plane ne bennem. A porblema maga az hogy ilyen kontentek leteznek es van ra kerelet rengeteg, el semm hinnem hogy micsoda ostoba mocsokban elunk. Felnott ember vagy ne is haragudj,  ha neked ezek a kontentek tok jok akkor van veled is problema nem kicsi.

Elolvastam, megvontam a vállam és kész. Már nem is emlékszem pontosan rá. Szerencsére a világ sokszínű és érdekes és nem olyan egysíkú, amilyennek te szeretnéd.

Nekem a linkelt bejegyzés kb. semleges, másnak tetszik, megint más pedig ki nem állhatja. És ez így van jól, amíg mindenki megtalálja a saját érdeklődését és nincs kényszeritve máséra.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

hat kb ugyanezt tettem en is azzal a kolonbseggel hogy kozben elszornyulkodtem rajta. Belolem ezt hozta ki, neked semleges, sok betegnek meg tetszik ennyi. Nincs ezzel baj, Igen szerencsere a vilag sok szinu es erdekes nem itthon elek nem is itthon dolgozok szoval hidd el lattam mar szep es sok szinu vilagot es nem ezzel van a baj felgotad?amugy ebben egyet ertunk, meg egyszer kerlek ne forgasd ki a szavakat. Azt nem ertem hogy az miert egysiku ha valaki ruhelli az ostobasagot. Orulok hogy teged hidegen hagynak ezek a dolgok, bar ketlem ezt is mert csak kommentelsz a beteg cikkre. Szoval valahol megerintett a beteg dolog.
Lepjel tovabb koma mert te mar a szemelyemmel baszakodsz. Es itt be is fejeztem veled a vitat errol mert keptelen vagy elfogadni masok velemenyet. 

Az ostobaság bizonyos szempontból relativ és most ez az az eset. A videót nem néztem meg, mert a cikk alapján tudtam, hogy nem fog érdekelni. Ennek ellenére nem ítéltem el. Itt sem az véleményezem, hanem a te merevségedet.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

nem szo sincs ilyenkrol hogy fizetek vagy nem, , egyebkent nem nem fizetnek ilyenkert, a tv re sem fizetek elo. Egy olyan oldalt el tudnek kepzelni, ahol belepes utan az altalam osszelegozott kategoriak jelennenek meg, mondjuk ilyen drag and drop fele dolog es akkor kontrollalva lenne, hogy mi az amit olvasnek. Nem pedig mindefele dobozok villodzo lofaszok biszbasz giffek.

Ha az Index egy beteg világ egy megnyilvánulásáról tudósít, az nem az ő hibája, hanem a világé, amiben élünk. Már nem abban a korban élünk, amikor a valóságot el kellett titkolni (ld. Kádár-kor és az általuk "devianciának" nevezett életfelfogás)

Hogy két unatkozó "influencer" kicikizi egymást, annak meg csak örülök.

Szerkesztve: 2020. 07. 11., szo – 20:06

dupla, sorry

Szerkesztve: 2020. 07. 11., szo – 21:15

Keress valami hobbit. Úgy értem, azon kívül, hogy mindenről írásba adod, hogy milyen szar.

rabasztal 

Nem lennék a helyemben. :)

Miért nem írsz blogot inkább a hobbidról? Ezek a posztjaid pont ugyanannyit tesznek hozzá a világhoz, mint Magenta Squash videói, amin kiakadtál. Írj konstruktívabb témákról, és akkor konstruktívabb reakciókat fogsz kapni. 

kepzeld irok rola  na mit szolsz, de annak is megvan a helye. S mivel ez a hely pont nem egy elfogado hely igy nincs ertelme lasd poli-t. Ossze vissza trollkodtatok az irasait. Latod te kepmutato ocska majom, ha nektek valami nem tetszik szet trollkodjatok, ha mas mer irni valamit ami eppen neki nem tetszik vagy tetszik is akkor  elkezditek basztatni, es mar mar nem is temanal jar akarmilyen iras, hanem magat a usert kezditek baszogatni, nahh latod ez is egy kurva beteg tulajdonsag. Dehat a legtobb IT-s alapbol devians beteg fasz. Te is pont egy ilyen beteg fasz vagy eleg visszaolvasni a felgxyullemlett kommentjeidet az evek alatt Evek ota csak figyeltem ezt a szemtdombot de nem sokat valtozott. Ezert is csak hebe hoba irogatok due to covid, aztan ez is lecseng, aztan hagylak ebben a pocegodorben. Es hogy hozzak egy peldat egy konstruktiv temara "amikor nem tudod hova ment a storagen a hely..." ez aztan valoban konstruktiv es sokat tesz a vilaghoz. oriasi :D Itt legalbb elkegyegtek mint a csorgo ora, mivel olyan ocska sivar eletetek van, hogy az IT-n kivul nem lattok kettoig, Ti is "szurken maganyosan fogtok elhullani" koszos szurke serverterembe betegen es remelem eppen egy kenyer tuzogeto video kozepette visz el a kaszas.

Ezt tok jo hogy szorakoztat :) kinek mire van igenye. Engem mar kevesbe szorakoztat sot megbotrankoztat, foleg amilyen lekezelo bunk stilusban bantok a userekkel, ebbol probaltam egy kicsit visszaadni hogy szalljatok mar le a magaslorol. En korabban az ertelmes irasok miatt olvastam azok meg mar megfogyatkoztak, mivel nincs ra igeny a nagytobbsegnek. Ellenben a baszakodas trollkodas az eleg jo forgalmat general egy egy bejegyzesnel, ez szinten megfigyelheto. De sebaj no offence, ez igy korrekt volt toled.

A linkelt és fikázott cikk teljesen rendben van!

Sokkal hasznosabb, tudományos értékkel bír, joggal váltja ki a társadalom értelmesebb felének érdeklődését és elismerését!

Legalábbis a master-slave, blacklist-whitelist kérdéshez képest.

Csak így tovább!

Melyik videót ne nézze meg a látogató?

A lányt ahogy a kenyérrel foglalkozik, vagy Vidman-ét?

Ismerek olyan embereket, akik ha az helyett, amit most csinálnak, inkább kenyereket tűznének fákhoz ezt vidózva, sokkal jobb lenne mindenkinek.Vagy legalábbis a többieknek.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Azert is osztom meg ezt mert itt a hup-on is vagytok vagyunk boven."

Rosszul írtad, de javítottam neked.