Rendőrség vs. informatika

Fórumok

https://www.reddit.com/r/hungary/comments/h06zhk/a_rend%C5%91rs%C3%A9g_falaz_a_vadhajt%C3%A1soknak/

a minap kirakták a fejemet egy poszthoz [a vadhajtasok.hu weboldal] amit nem én írtam. gondoltam ez sima ügy, feljelentem őket, csak ugye helyreigazítást nem lehet kérni mert nem minősül sajtóterméknek. attól még a rágalmazás egy próbát megér.

na, erre mondta haverom, hogy hagyjam a f*szba, mert tavaly megpróbálta és a rendőrség elhajtotta, mondván, hogy amerikában van a szerver és a domain regisztrálva.

csakhogy ha megnézed a domaint, akkor látszik, hogy a magyar microware a kezelő. sőt, a hostingjuk a cloudflaret mutatja, ami valóban amerikában van, de az egy proxy szolgáltatás, és elég könnyű megtalálni, hogy az eredeti szolgáltató valsz. a szintén magyar DoclerWeb.

Hozzászólások

De ez most kit erdekel? Ki olvas ilyen trasht? Megnyittam de meg a design is egy szutyok. Mi visz ra vkit, hogy elolvasson egy cikket, ahol a szalagcimeket is lathatoan vmi altalanos iskolas irja es oldalt meg ms wordbol exportaljak? :D

Valszeg normalis ember ugysem latja, hogy kiraktak a fejet oda.  Le kell szarni.

> Ki olvas ilyen trasht?

Nekem a Facebook hírfolyamomban jött szembe, diplomás, református lelkész ismerősöm osztott meg cikket innen, többször is.

> Valszeg normalis ember ugysem latja, hogy kiraktak a fejet oda

Alexa értéke jelenleg 84000: https://www.alexa.com/siteinfo/vadhajtasok.hu

Pl. a HUP-nak csak 360 000: https://www.alexa.com/siteinfo/hup.hu

Ez alapján rengetegen olvassák, becslésem szerint naponta 20.000 - 30.000 egyedi látogatója lehet, vagy több. Saját bevallásuk szerint naponta 50.000 egyedi látogatójuk van.

"reformatus lelkesz" nalatod :) Van aki homeopatia, hit gyulekezet es stbre van feliratkozva. Teljesen jol tudod csoportositani ezek alapjan az ismeroseid :) Szamitana ezeknek az embereknek a velemenye szamodra? Furcsa. Ezek az ismerosok arra jok facebookon, hogy trollkodd meg hergeld oket es rohogj utana.

Nem egy kategória, akárhogy is szeretnéd annak látni. 

Attól, hogy valaki akár vallásos, akár még lelkész is, nem egyenlő a szektásokkal meg a kamugyógyítósokkal. Más kérdés, hogy adott egyént megvizsgálva, ki mit tett eddig és mit fog tenni ezután. Értem én ha valaki szerint nincs válasz, nincs értelme az életnek, csak úgy vagyunk és bumm. Attól, hogy valakik szerint nem céltalan ez a lét és az egész mögött van valaki/valami, attól még nem feltétlen bolond és nem kéne összemosni más kategóriákkal. 

Az, aki életében nem hallott róla, de most rákeresett. Az egyik grafomán olvtársunk helyesírási hibáit is túlszárnyalják. Más észrevételem nincs. :-)

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓