[KV] 2020-05-13 A veset a szivet az agyat a kozponti idegrendszert is karositja?

Aki még nem járt erre.., és akit  érdekel.., továbbgondolásra! - (Egyre durvább dolgok derülnek ki a SARS2-ről!)

https://hvg.hu/tudomany/20200513_a_veset_a_szivet_az_agyat_a_kozponti_i…

 

Aki még nem járt erre.., és akit  érdekel.., továbbgondolásra! - (Egyre durvább dolgok derülnek ki a SARS2-ről!)

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 05. 22., p – 11:16

Autoimmun reakció. Ezt tudtuk, és láttuk. Akinek az immunrendszere rosszul reagál, az szívja.

(fixme)

Szerkesztve: 2020. 05. 22., p – 11:47

Ezeknek nagy resze csak USA-ban merult ez fel. Ennek tobb oka lehet:

- Ezek valoszinuleg ritka komplikaciok (kiveve a szaglasvesztest), de ott a kelloen sok esetnel mar kimutathato mennyisegben elojottek.

- Az europai es tavol keleti egeszsegugynek nem volt kapacitasa eszrevenni, hogy ebben is halnak meg emberek

- Mutalodhatott USA-ban a virus (tuneteket tekintve, nem feltetlenul "kompatibilis antigent" tekintve)

- Tovabb gondolva a "ritka komplikacio" vonalat: lehet ezekhez kell egy alapbetegseg / arra valo hajlam: pl. lehetseges, hogy eleve egy autoimmun elobetegseg kovetkezmenye. (Nem ujdonsag, hogy az immunrendszer T limfocitait is tamadja, egy uj brit gyogyszer ezeket potolna: https://www.bbc.co.uk/news/health-52754280 )

Amiben szkeptikus vagyok: "egyes kórházakban már nem elég a dialízis-berendezés sem". Es "vérrögök alakulhatnak ki, s ennek következtében veszti életét a betegek 20-50 százaléka". Ennel a ket allitasnal nekem sehogy nem jonnek ki a szamok. Ahhoz, hogy ezek igazak legyenek, ahhoz az kell, hogy elismerjuk, hogy a Los Angeles-i kutatok es orvosok joval jobb munkat vegeztek, mint az osszes europai es tavol keleti, sot, utobbiakrol egyenesen allitanunk kene, hogy rossz munkat vegeztek.

nyomokban mogyorót tartalmazhat!

Nem fél már eléggé a nép. Nézd meg, a parkokban grasszálnak a napsütésben!!!4!! A média pedig lecsap, nehogy jól érezzék már magukat!

Akkor te maradj otthon es feljel otthon egyedul, mi meg hadd csinaljuk, amit a torveny megenged. Ne ugass bele mas eletebe. Foleg, hogy szerinted "teny", hogy 20%-kal kevesebb ember kene a Foldre.

Annyira megkeseredtel mar, hogy mar egy egeszseges karorom se lenne benned, ha kimozdulunk es elkezdunk kohogni, es "igazad lehetett". Ez a legszanalmasabb. Keseregj magadban, felettunk szerencsere sosem lesz ilyen gyengeknek hatalma, mint te. Csak netto kibaszasban tudsz gondolkodni, neked mindegy, csak az embereknek szar legyen. A vilag egyik legfeleslegesebb embere vagy, veled tenyleg csak tobben vagyunk.

"kimozdulunk es elkezdunk kohogni"

Mondjuk valoszinuleg pont igy lesz. Tobb alkalommal jeleztem mar, hogy semmifele felelem nincs bennem ezzel kapcsolatban.

Masreszt meg leszallhatnal rolam, mert a velemenyemet mindig, minden topic-ban vallaltam es vallaltam, semmi szegyellnivalo nincs benne, egy problemarol szoktam beszelni, megis ahol lehet szemelyeskedsz es belem kotsz ezt erintoen, de nagyjabol mostanra untam meg. B.szogass mast, szolj be masnak es nyugodtan ne lasd meg amit irok, akkor legkozelebb en sem kuldelek el a p.csaba, mint most. Kosz.

+1

ezredjere leirja hogy neki ez igy tokeletes, mert nem kell emberekkel erintkeznie, es hogy barcsak igy maradna, aztan meglepodik mikor mas szerint meg kurva onzo viselkedes ezt kivanni. Ahelyett hogy valtoztatna az eleten, hogy ezt tehesse.

emberileg felfoghatatlan

úgyis csak nyugger :))))))

tavaly még azon hisztiztek a tugyukik, - itt a hupon is - hogy a nyuggerek így meg nyuggerek úgy, meg túl jól élnek,  :)) most meg akciótervek, 13. havik, meg megvédjük őket a vírustól..
ettől a védelmem-akcióterv izétől koldullak a ner-mentes nyugdíjasok :)

ki érti eztetet :))

Segítek, lefordítom magyarra:

 

Szövődményei lehetnek. Akárcsak az influenzának, a mezei náthának, bárányhimlőnek, gyakorlatilag bármilyen virális, vagy bakteriális fertőzésnek. 

<befőttesüveg>
meggy
</befőttesüveg>

A véleményekből nekem az jön le, legtöbben inkább elfogadják a "veszélyesen élni" verziót, mint a "nem élni" verziót. - Még az "orosz rulettel" kombinált esetben is.

Akik megfordultak hosszabb időre Afrikában, azok mesélik, hogy a földrészen az általános bennszülött gondolkodásban kódolva van a "ma élünk, holnap már nem biztos" felfogás. Kezdünk globalizálódni ebben az értelemben is. - Egyébként, ha a Föld légkörének szennyeződés-ütemét és a klímaváltozást nézzük, akkor 10-20 éven belül úgy is megfulladunk, - leszámítva, ha az evolúció kihoz valamivel fejlettebb, korom és nano-szén és "százmillióféle" allergén anyag tűrő tüdőt.

Fontos, többek között legyen képes még a neutrális gázokból is az oxigén előállításra. - Tehát a jelen közösségi találkozókkal túl sokat nem kockáztatunk, minden meghaló ember tulajdonképpen az életben maradókat segíti e nemes cselekedetével. - Kellene propagálni a "Maradj otthon!"-hoz hasonlóan... :(

A SARS2-ről nekem még csak egy "kilogikázott" elképzelésem nem talált visszaigazolásra, mégpedig az hogy a vírus "tanyát ver" a szervezetben, akár úgy is, hogy valahol bélben, csontokban visszahúzódva megbújik, - ugye, ilyenkor jön az, hogy a szokásos tesztekkel nem találnak vírust a szervezetben, - és a továbbiakban mégis bármikor előjöhet, a betegség, azaz kiújulhat. - Azaz mint az AIDS-nél, aki egyszer megfertőződött vele annak egész életében valamilyen antivirális terápiát kell folytatnia az életben maradáshoz. Nincs "many" a gyógyszerre, akkor sajnos úgy járt. - Ha a kód biomérnökök lelkes munkája, akkor könnyen lehet, hogy a gyógyszergyártók és a "degeneratív népességszabályozásban" érdekeltek szűk rétegének, a jövőben beválnak a szerezhető globális extraprofit-tervekkel kapcsolatban az elképzeléseik. (Vagy szándékaikkal ellentétben éppen nem! - Ez itt többismeretlenes kell legyen.)

Ha vallalom a kockazatokat, Darth Vaderre valhatok, roncsolt tudovel es egyeb okokbol roncsolt testtel.

De meg mindig jobb, mintha egy semmi kockazatot soha nem vallalo, de halala napjaig egeszseges Owen bacsi lennek, aki szerint meg Anakinnak is a parologtatoknal lenne a helye a Tatuinon, mert meg csak azt latta a vilagbol.

Az ilyen cikkek támadják a szellemileg "veszélyeztetettek" agyát.