Egy ingatlanba bejelentett emberek kiderítése ONLINE

Fórumok

Mi a legegyszerűbb módja TULAJDONOSKÉNT az ingatlanomba (esetleg tudtom nélkül) bejelentkezett emberek (számának) kiderítésére ONLINE pl. ügyfélkapun v. más portálon? Létezik ilyesmi, vagy be kell menni hozzá a HIVATAL-ba? Most nem járkálnék be személyesen, ha már az ügyfélkapu-n is az elektronikus ügyintézést szajkózzák (kérdés erre az ügyre van-e lehetőség, én nem találtam rá).

Túrtam pár órát guglit is és ügyfélkaput is, szokás szerint eredménytelenül. Annyit találtam, hogy előfizethetek évi 3000+ forintért egy értesítő szolgáltatásra, ha szállásadóként bérbeadom az ingatlant, akkor küldenek nekem értesítést: https://www.nyilvantarto.hu

De ha csak szimplán azt akarom kideríteni, hányan vannak bejelentve adott ingatlanba, arra már nincs mód. Személyesen is csak annyit mondanak meg, h. mennyi a darabszámuk + születési dátumukat megadják. De a nevüket pl. már nem, mert az személyes adat és semmi köze hozzá a tulajdonosnak. Bezzeg tulajdoni lapon a tulajdonos(ok) és haszonélvező(k) adatai full nyilvánosak.

Hozzászólások

De van konkrét ügytípusnévkódazonosító, bármi amit keressek, vagy csak találomra mondtad? Mert ilyen hivatali portálocskákból még van kb. 10 másik ahol fogalom nélkül lehet keresgélni. Csak minek, ha nem oda dugták el?

Mielőtt mondanád: végignéztem, minden szart találtam műtrágyakereskedéstől kezdve halászati engedélyig, de ami nekem kell azt nem.

Na mindegy, gondoltam megint triviális dolgot kérdeztem.

Nem hiszem, hogy van ilyen. Legalábbis nálunk a HIVATAL járja épp körbe a település házait(!), hogy melyik ingatlanban hányan laknak. Állítólag maszkokat akarnak osztogatni a létszám függvényében...

Biztos a polgármesteri hivatal (bár ott is van szakrendszer erre). :)

 

Szerintem a kormányablakban kell, kérdezd meg a 1818-on (hátha ők tudják ;). 

Van például egy ilyen: Személyiadat- és lakcímnyilvántartásból történő adatszolgáltatás iránti kérelem

Jó pénzért biztos megmondják neked kik laknak egy címen (ha meg tudod indokolni, és persze ha a delikvens nem tiltotta le :))