[KV] Az MSZP képviselői 1-1 millió Ft-ot ajánlanak fel a fizetésükből védőfelszerelésekre

Fórumok

Minek?

Mivel Orbánt is az orránál vezetik az ánusztisztítói: "Igen, főni, van minden, a nép mekkaptya a maszkokat." - Ő is leközli, hogy van minden. Kb. Magyarországon adakozni állami céghez = NER-lovagok zsebét tömni.

A margóra: egy "Benu" fantázianevű, országos hálüzatú gyógyszertárból jövök, ahol kb. kiröhögtek a szerény kérdésemre, hogy van-e maszk: mióta a válság van 11 db maszkot kaptak.

Van olyan érzésem, hogy Mo.-n szükség lenne a maszkok kötelező használati elrendelésére, de előbb magunknak, a családunknak szükségtelenül is redundánsan, majd a haverok webshopjainak, akik visszacsurgatnak, aztán a haverok gyógyszertárainak, aztán a maradék 5 darabot ossza be a nép.

Hozzászólások

Légyszi NE írt már egybe a tag-et a címmel, zavaró. Köszi.

trey @ gépház

Ja, nagyobb szívességet tennének, ha nem adakoznának, hanem a végleg lecsúszott bohócpártjukat felszámolnák és a jövőben sem kampánypénzt, sem fizetést nem vennének fel. Egyébként ügyes marketingfogás, kell is nekik a reklám. Valamiből meg kell teremteni a következő ciklusra az 5%-ot, mert ha nem, akkor nem lesz további ingyen élés a képviselőiknek. Megértem, hogy ilyen olcsó trükkökkel próbálják az orrukat a felszín felett tartani.

trey @ gépház

Mivel Orbánt is az orránál vezetik az ánusztisztítói

Na igen, ha tudná, biztos nem hagyná.

Szerkesztve: 2020. 03. 26., cs – 18:24

"Mivel Orbánt is az orránál vezetik az ánusztisztítói"

Erről a témáról pont beszélt Balog egy interjúban nemrég: https://index.hu/belfold/2020/02/04/balog_zoltan_interju_fidesz_orban_v…

Amúgy ez egy ilyen visszatérő népmesei elem, lásd, a Cár atyuska jó, csak a tanácsadói rosszak....

“Any book worth banning is a book worth reading.”