Tripla SIM

Sziasztok!

Jelenleg három SIM kártyát használok: 

Kettő telefonszámom van, ehhez tartozik két SIM kártya, és a harmadik SIM kártyával pedig az Internetet érem el. Ezt két telefonnal tudtam megoldani, de kicsit fárasztó ennyi vackot cipelni mindenhova.

Tud valaki megoldást rá, esetleg van már olyan, hogy egy SIM kártyát csinálok / csinál valaki a háromból (hallottam hasonlót), vagy ehhez ezt a telefonnak is tudnia kell? Vagy ez inkább arról szól, hogy több eszközbe is betehetem egyszerre ugyanahhoz az előfizetéshez tartozó SIM kártyákat?

Láttam, hogy létezik SIM adapter, ami megoldás lehet, de csak ebay-en, meg aliexpress-en találtam hasonlókat.

Tud valaki három SIM kártyás telefont ajánlani, ami jó telefon? Vagy valami más megoldást. Mi lehet a legkulturáltabb megoldás?

Köszönöm szépen

Hozzászólások

adat SIM -> okostelefon

ket masik SIM -> dual-SIM butatelefon

Igy is kettot kell cipelned, de az egyik kis helyen elfer es nem merul le 1 nap alatt.

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Esetleg az egyik telefonra tegyél fel valami távirányítós bizbaszt, hogy tudd távolról használni a számot, és ne vidd magaddal? Hívástovábbítás a bejövő hívásra, https://messages.google.com/web/ az SMS-ezésre.

Szerkesztve: 2020. 02. 26., sze – 20:50

Ezek ígéretesek:

https://www.simore.com/en/number-of-sim/triple-sim-adapters.html

Ha az egyik telekom, akkor egy telefonhívással át tudod váltani eSim-re, kapsz egy pdf-et a QR kóddal és használhatod is egy erre alkalmas telefonban/okosórában.

Így máris csak a dupla fizikai sim kérdést kell megoldanod, mert tudtommal nincs olyan mobil OS ami natív hármat támogat:
https://www.simore.com/en/number-of-sim/dual-sim-adapters.html

Szerk:

Ez zseniális ennyi pénzért. Nyilván meg lehet oldani opensource eszközökkel, de egy Pi + az időd biztosan drágább: https://www.simore.com/en/iphone-dual-sim-active-simultaneously-router-…

Voltam hasonlóképp, akkor volt egy dual SIM mobilom és egy mobil-routerem,
aztán váltottam kettő dual sim telefonra és megosztom hotspot-on

Az iphone-os hívásfogadás mac-en működik akkor is ha az iphone -t az otthoni wifin hagyod, a macbookkal meg a céges hálóban vagy? :)

Angol Apple sugoban láttam olyan opciot, hogy a Mac-nak engedélyt ad az ember, hogy felcsatlakozzon voWifi-vel közvetlenül. Nekem Telekom-os e-SIM-em van, itt ez az opcio egyáltalán nincs ,gondolom operátori engedélytől függ, hogy van e ilyen vagy sem.