Koobe junior e-book

Sziasztok!

Ez az e-book olvasó megvan nekem már 3 éve. Elolvastam sok könyvet vele, de nem mai darab már sajnos. Kb 2013-as kiadás lehet minden remek vele de az e-link kijelzője kezdi megadni magát. A mellékelt képen látszik hogy az alsó sorokban foltokban alíg-alíg olvasható a szöveg. Vajon egyre jobban ilyen lesz majd s emaitt kuka, vagy meg lehet-e menteni az enyészettől szerintetek?

 

https://ibb.co/mNbSmkb

Hozzászólások

Keresel hozzá aliexpress-en egy kijelzőt és kicseréled. A keresőszó eink display.

A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.

Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

"Az udvariasság olyan, mint a nulla a számtanban. Egymagában mit sem jelent, de sokat változtat azon, amihez hozzátesszük." - Freya Stark 1893 - 1993

Nekem is ilyen olvasom van, bár nekem régebbről kb 2010 ben vettem. Igaz már nyugdíjaztam, mert 1 hónapja vettem egy packetbookot. 

Fedora 38, Thinkpad x280

Szerkesztve: 2020. 01. 28., k – 07:28

Ezt megjavítani egész biztos nem lehet, maximum cserélni, de nem biztos hogy megéri. Ha olcsón akarod megúszni akkor aliexpress -> 4-6 hét várakozás -> aztán jöhet a szerviz. Magyar kiskerből ilyesmit általában nem éri meg megvenni (pár dolláros alkatrészeket simán sokezrekért adják, de legalább azonnal megvan).

Nekem úgy tűnik a Koobe nem egy önálló gyártó, csak egy brand, vélhetően valamilyen generikus kínai termék rebrandje (ezt telefonokkal és sokfajta más termékekkel is csinálják). Ez annyiból akár jó is lehet, hogy ha kiderül ennek a típusa, akkor könnyebben találsz majd hozzá alkatrészt, mert Koobe Junior néven semmit sem találtam pl. ebay -en, csak gyerek zoknit. :)

Ha eladóvá válna, akkor lehet, hogy megvenném.