HUP gender-eloszlás

Hozzászólások

Világoskék - sötétkék...

Hol a kockás? Szégyellik magukat?

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Bele mer állni, sőt provokatívan bele is áll, hiszen nála Jocó es Laci is lehet “nő”. Akár 3 ezren is lehetnek 10 ezer között a Pista-nők :/ szóval a nő fogalma kérdéses lesz pár éven belül.

BTW: Valódi nők, akik tényleg erősek vagytok! Akik az általatok teremtett családokat fogjátok össze akár ösztönösen is nagyon komoly energiákkal: kérlek tegyetek érte, hogy a nő az Nő maradjon. Én partner leszek benne. Nem akarok Sanyi nevű nőket, és nem akarok olyan “nőket” sem akik Sanyi szerepében akarnak tetszelegni. Erre kell femin’-mozgalom és milliók állnak mögétek. Világ Női harcra fel, velem már van egy férfi tankotok egyéb feltételek nélkül. Engem üthetnek-vághatnak, amíg tesztek az ügyért én simán tartom a hátam.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Mer' sok itt a pussy! :D

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

Mert ti nem janyok vagytok ?

2020 van emberek, mar a virtualis kuki is szegyen nemhogy az igazi :D

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Akkor most jönnek majd a körömlakk reklámok? Mert mostanában nagy szükségem lenne egy rubinvörösre, 40-42kV/mm körüli átütési szilárdsággal. A sima coating nem bírja a nagyfeszt.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nincs valami feminista oldal a gyakori referrerek kozt? Lehet idekuldik a sertodott feminaci bloggerek az abortuszos meg genderes topikokba a forgalmat, hogy milyen felhaborito nemelyikunk nokrol alkotott velemenye.

Kicsit értetlenül állok. Ti mindenhova megadjátok a valós kilétetek? Eddig úgy tudtam egy nick lehet bármi/bárki. Persze tudom, hogy az olyan nagyon komoly oldalakon/alkalmazásokban, mint pl a fészbúk meg a gúgli ott akár kitiltással is járhat, ha átvágod őket...... valahogy túl fogom élni. max, ha nagyon hiányoznak majd reggelek egy újabbat....

És ráadásul ezekben a gender semleges időkben ilyet monitorozni :P

"És ráadásul ezekben a gender semleges időkben ilyet monitorozni"

Hogy ne lehetne, szerinted hogy fognak az amcsi demokratak iden is ferfigyulolo kampanyokat targetelni enelkul? Akkori hatekonysaganak hianyaban remeljuk sehogy, 2016-ban is csak az ujsagirokra hatott - azt azota is szopjuk.