HUP gender-eloszlás

Hozzászólások

Világoskék - sötétkék...

Hol a kockás? Szégyellik magukat?

Mától én is aspergeres vagyok. Kéretik ennek figyelembe vételével olvasni az általam leírtakat.

Bele mer állni, sőt provokatívan bele is áll, hiszen nála Jocó es Laci is lehet “nő”. Akár 3 ezren is lehetnek 10 ezer között a Pista-nők :/ szóval a nő fogalma kérdéses lesz pár éven belül.

BTW: Valódi nők, akik tényleg erősek vagytok! Akik az általatok teremtett családokat fogjátok össze akár ösztönösen is nagyon komoly energiákkal: kérlek tegyetek érte, hogy a nő az Nő maradjon. Én partner leszek benne. Nem akarok Sanyi nevű nőket, és nem akarok olyan “nőket” sem akik Sanyi szerepében akarnak tetszelegni. Erre kell femin’-mozgalom és milliók állnak mögétek. Világ Női harcra fel, velem már van egy férfi tankotok egyéb feltételek nélkül. Engem üthetnek-vághatnak, amíg tesztek az ügyért én simán tartom a hátam.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Mer' sok itt a pussy! :D

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

Mert ti nem janyok vagytok ?

2020 van emberek, mar a virtualis kuki is szegyen nemhogy az igazi :D

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Akkor most jönnek majd a körömlakk reklámok? Mert mostanában nagy szükségem lenne egy rubinvörösre, 40-42kV/mm körüli átütési szilárdsággal. A sima coating nem bírja a nagyfeszt.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nincs valami feminista oldal a gyakori referrerek kozt? Lehet idekuldik a sertodott feminaci bloggerek az abortuszos meg genderes topikokba a forgalmat, hogy milyen felhaborito nemelyikunk nokrol alkotott velemenye.

Kicsit értetlenül állok. Ti mindenhova megadjátok a valós kilétetek? Eddig úgy tudtam egy nick lehet bármi/bárki. Persze tudom, hogy az olyan nagyon komoly oldalakon/alkalmazásokban, mint pl a fészbúk meg a gúgli ott akár kitiltással is járhat, ha átvágod őket...... valahogy túl fogom élni. max, ha nagyon hiányoznak majd reggelek egy újabbat....

És ráadásul ezekben a gender semleges időkben ilyet monitorozni :P

"És ráadásul ezekben a gender semleges időkben ilyet monitorozni"

Hogy ne lehetne, szerinted hogy fognak az amcsi demokratak iden is ferfigyulolo kampanyokat targetelni enelkul? Akkori hatekonysaganak hianyaban remeljuk sehogy, 2016-ban is csak az ujsagirokra hatott - azt azota is szopjuk.