Nokia <3

Potyog a Nokia készülékekre az Android 10. A 6.1 Plus január 6. környékén kezdte, de első körben csak Indiában. Ma reggel jelzett a telefon, hogy nosza itt az Android 10. Nyomtam, telepítette, újraindult, és megy tovább minden. Majd megnézem a dark mode -ot.

A buli 2019 év végén kezdődött, 2020 Q2-ig tart és összesen 17 készüléket érint. https://www.androidcentral.com/nokia-shares-its-android-10-roadmap-upda…

Hozzászólások

KB 1 hónapja használom a 10-est (OnePlus), a dark mode végre normálisan működik, az összes gugli programban is. Vártam már nagyon...

Valaki tudja esetleg, hogy lehet levakarni a "Google search bar"-t a "homescreen"-ről? (nokia 7.1)

Kár volt frissíteni a 8.1-ről.

7.1-re már megérkezett pár hete. Ha esetleg érint: az ikon alakja beállítást átrakták a fejlesztői beállítások legaljára.

mondjuk IPS panelen nem sok haszna lesz a Dark Mode-nak. :)

mert a fekete részeken ugyanúgy világít a panel mintha fehér lenne. oleden a fekete részeken nem aktívak a pixelek, nincs fénykibocsátás. ips-en szerintem kellemetlen a dark mode, kisül tőle a szemem. oleden ezt nem tapasztalom.

Részben igazad van, de IPS-en is ha a kijelző ~80%a fekete akkor is nagyságrendekkel kevésbé égeti a szemedet éjszaka, mintha fehér lenne. Világít egy kicsit az a fekete, de sokkal kevésbé. Egy csomó appban régóta használom a dark mode -ot (pl. 9gag), nem véletlenül. Plusz erre rájön az éjszakai szűrés, ami szintén automatikus és standard Android ficsőr jópár release óta.