LibreOffice, OpenOffice.org

A The Document Foundation bejelenti a LibreOffice 7.0-t

A LibreOffice.hu bejelentése:

LibreOffice 7.0: a legjobb nyílt forráskódú irodai szoftvercsomag legújabb főverziója már elérhető minden operációs rendszeren és platformon, és látványos újításokat tartalmaz.

A LibreOffice Projekt bejelenti, hogy elérhető a LibreOffice 7.0 új verziója, amely jelentős új funkciókkal rendelkezik: az OpenDocument Format (ODF) 1.3 támogatása, Skia grafikus motor és Vulkan GPU-alapú gyorsítás a jobb teljesítmény érdekében, illetve gondosan fejlesztett kompatibilitás a DOCX, XLSX és PPTX fájlokkal.

Megérkezett a LibreOffice 7.0!

(A magyar csapat dolgozik a bejelentés élesítésén, amit kinn lesz, linkeljük.)

LibreOffice 6.4.5

Elérhető a LibreOffice 6.4.5-ös kiadása, benne 100+ hibajavítással és fejlesztéssel. Kiadási megjegyzések itt, letölthető innen.

LibreOffice 6.4.4

Megjelent a LibreOffice 6.4.4-es kiadása. Technológiai újdonságok iránt érdeklődők letölthetik innen. Akiknek a stabilitás és a jobban kitesztelt állapot fontosabb, mint az új funkciók megléte, maradjon inkább a 6.3.6-os verzió mellett.

A LibreOffice 7.0 már dobja az Adobe Flash Player támogatást

A lépés nem meglepő, mivel a legtöbb tech-társaság azon dolgozik, hogy eltávolítsa a Flash-kódot alkalmazásaiból, ideértve a Google-t és a Microsoft-t is. Maga az Adobe azt várja el, hogy a Flash Player megszűnése az év végére befejeződik:

LibreOffice 6.3.6

Megjelent a LibreOffice 6.3.6, lehet frissíteni! Részletek a bejelentésben.

LibreOffice 6.4.3

Több mint 50 hibajavítással megjelent a LibreOffice 6.4.3-as kiadása. A kiadás egy ún. "minor" release, leginkább hibákat javít. Részletek a bejelentésben.

LibreOffice 6.4.2

Megjelent a népszerű irodai programcsomag, a LibreOffice 6.4.2-es kiadása. Változások listája elérhető itt (változások az RC1-ben) és itt (változások az RC2-ben). Letölthető innen.