( PaXTeam | 2010. 03. 06., szo – 20:56 )

> én elvárnám, hogy akik komolyan belefolynak a debian fejlesztésébe, mindegy, milyen szerepkörben, azok álljanak szóba egymással.

amennyire tudom, lorian nem debian fejleszto, sot megsaccolom, hogy a legtobb debianban levo csomag iroja sem az, szoval nem ertem, ezzel mit akartal mondani.

> azt vélik kiolvasni a szavaimból (jogosan), hogy nekik kötelezettségeik vannak azáltal, hogy a kódjuk ilyen szinten felhasználásra került. És ezt a kötelezettséget nem akarják elfogadni.

es ez egy nagy baromsag, csak igy objektive ;). ha hozzam beallitana egy ilyen kis kovetelozo felfogasu user rinyalni, akkor max egy seggberugas erejeig tamogatnam meg. erdekes modon 10+ ev alatt egy ilyenbe se futottam bele, szoval eleg kisebbsegi velemenyed van, ami igy van rendjen. tudod, tovabbra sem a farok csovalja a kutyat.

> Így lettem én troll, a programozók szemében.

valoban programozo is vagyok, de troll max azert vagy, mert nem olvasod el, amit neked irnak, hanem csak dol beloled ugyanaz a hulyeseg (pl. rajottel mar, hogy a 2 honap nem a debian level elkuldeserol szolt, hanem az adott mailbox el nem olvasasarol?).