( bra | 2008. 09. 13., szo - 21:36 )

A 4 GB azért elég markáns különbség a 2-höz képest. Ha nem céges gép lenne, már rég vettem volna bele, más kérdés, hogy ebben még olyan core van, ami nem tud 64 bitet, így a 4G-vel is lehetnek problémák.

A VPN nekem is megy, csak bejelentkezésnél 10-15 másodpercet szüttyög, illetve kijelentkezésnél (nyilván elő kell halászni dolgokat a swapből) megintcsak diszk LED amortizáció van. És néha ez a failed to enable cucc, amire ha rákeresel, láthatod, hogy nem éppen egyedi. :)
(újraindítás után 1-3 hétig jó, utána kezd el hülyéskedni, kérdés, hogy nálad mekkora uptime szokott lennie, ill. mennyit suspendelsz közben. Én napi kb. 5-10-et, desktopon, ha csinálsz is ilyet, gondolom kevesebbszer)

Szeretnék már találkozni ilyen szakértővel, eddig a hozzánk kirendelt microsoftos srácokat, illetve a saját embereinket kérdeztem, ők azon kívül, hogy tegyek bele memóriát, nekik sem sokkal jobb (mondjuk ők 4G RAM-mal mennek, úgy könnyebb :), és hasonló trivialitások nem sok hasznos dolgot tudtak mondani.

Közben látom, módosítottál. Az M$-es kollegák közül 4-5 is jár hozzánk szinte minden nap (bár ők az eddigi tapasztalatok szerint biztosan nem hozzuk ki a maximumot a windows desktopból expertek, de egyszer tényleg szeretnék ilyennel találkozni :).