( Mico | 2008. 09. 01., h – 16:28 )

oké.

vaku + szarrá konfigolható kamera: rettenetesen fontos egy üzleti telefonban, de ha már van, akkor miért ilyen tetű lassú? megnyomom a kamera gombot és lemegy a nap, mire valami történik.

úgy egyáltalán az a bajom vele, meg az összes hasonlóval, hogy félmegoldás. van QuickOffice, de a gyakorlatban semmire nem jó, van PDF+, de a gyakorlatban semmire nem jó, van H.264 video lejátszás, de minek, ha a CPU úgyse bírja szaggatás nélkül lejátszani? Meg úgy általában egy instabil fos az egész, "the phone has restarted in order to improve performance" WTF. Mindez kurvára nem érdekelne ha a telefon + szinkronizáció rész tökéletesen működne (business user vagyok), de:

- a telefon rész stabil (a p900-on is az volt), respect
- szinkronizáció Windows alatt is egy fos, ha esetleg nem Windows alatt vagy, akkor mintha nem is lenne. A saját OS X driverüknél rosszabb nincs a világon, de mondjuk, hogy minek nekem nem Windows, de mondom Windows alatt is vagy jó vagy nem, meg úgy általában az egész szituáció rosszabb, mint az iPhone-iTunes-MobileMe-iSync kötődés, mert az legalább működik, mindig, tökéletesen. A Sony Ericsson nem tud egy olyan konfigurációt javasolni, amivel garantáltan elkúrás nélkül működne.

Nem tervezem a cseréjét mert a telefon rész kitűnő (a hasonló Nokia nem vált be ebből a szempontból), de a szinkronizációval csinálhatnának valamit.. olyan az egész szoftver ellátottság mintha agyatlan indiaiak írták volna. Hopp, vagy de.