( deta | 2008. 08. 06., sze – 20:18 )

ha mar valaszthatsz ibm kozul is, akkor az uj szerias r61-et ajanlom, en ilyet vettem 1 honapja kb. es nagyon meg vagyok vele egedve. olcso, eros (t8300@2.4, 160g hdd), massziv, egybol vettem is hozza +2 ev garit, mert azert az ordog nem alszik es mert valami gagyi penzt kertek erte, ugyis az ember 2 evente lecsereli a laptopjat. egyedul az lcdvel nem vagyok elegedett, ilyen szempontbol a HP egeszen biztos szebb kepet ad, bar ez napfenynel is jol latszodik cserebe, a felbontasa 1440x900, ami hatareset, de valami nagyon bago penzert hozza lehet jutni ehhez.
ha inyenc vagy akkor t61 ami ugyanez csak minosegibb hazzal, es ahhoz mar adnak windowst is, nekem arra nincs szuksegem, ugyhogy egy ubuntu fut rajta, teljesen jol, semmi hekkeles nem kellett neki.
utobbi evekben sok HP laptopot hasznaltam, sajnos egyre gyengebb a minoseguk, pedig nem a gagyi verziot kaptam belole, egyeduli elonye hogy az ceges volt ugyhogy barmikor kerhettem masikat, de egy ido utan idegesito volt vele a sok kis problema (bill halal, tap halal hegyek, venti halal, stb). szerencsere mar nem vagyok a ceghez kotve, ugyhogy vegre megvehettem ezt. :)