( Replaced | 2008. 07. 03., cs – 16:02 )

A részvényes - E típusnak pénze fekszik nyilt forrású programokból élő cégek részvényeiben, vagy tulajdonosa ilyen cégnek.

Az Ugh-meri-kin - Ez a neandervölgyi a Microsoftot támadja, azt állítva, hogy a zart forrású es fizetős szoftverek kizsákmányolók illetve kapitalisták vagy szimplán csak amerikaiak.

A vandál - Az összes közül a legveszélyesebb. Mindegy, hogy szövegszerkesztésről és MS Wordről, vagy éppen a grafikai munkákról és Photoshopról van szó, az összehasonlítás mindig a GIMP vagy az OpenOffice.

Rip-Van Winkle - Ez a troll az, amelyik legutoljára a Windown 98-at próbálta, vagy a haverja adott neki a egy Vista DVD-t, ami nem ment az öt éves Tesco-ban vásárolt PC-jén, és egy életre az a meggyőződés rögzült benne, hogy a Windows soha nem is lépett túl ezen a szinten.

A Red Baron - "Nem jó szerverplatform", "Nem lehet használni rajta ezt a nyílt forrású programot", "Egyszer próbáltam, de nem működött", stb. Hiába készíted elő a világos okfejtésű cáfolatodat, a Red Baron már messze jár, mielőtt reagálni tudnál.

Az állását védő - A motivációi - akárcsak a részvényesnek - anyagiak.

--
“A well placed underscore makes the difference between a s_exchange and a sex_change”
— 8048 Users Manual, Intel 1977.