( Zahy | 2008. 06. 05., cs - 23:21 )

Köszi, érdekelne. Speciel nem használom semmire, de gyereknek ezt kezdték/kezdik el tanítani (*), és néha nem volna hátrány kissé képben lenni. Van egy ezer éves könyvem amiben volt kb 1 A4-esnyi info a dologról (persze a grafikai részre kihegyezve), ezzel meg a fent említett Brian Harvey Logo manual-lal játszadozom, de kissé más mint az eddigi nyelvek, ezért érdekelne. (Amúgy ebben a verzióban van valami LOCAL és LOCALMAKE "parancsok" , így ebben a nyelvjárásban ennyivel könnyebb (?) a helyzet.

(*) Az oktatásügy legnagyobb dicsőségére itt is bejött a pénzszórás: "Az IMAGINE Logo országlicenszét az Educatio KHT megvásárolta az NFT HEFOP 3.1.1-es központi Program keretében, így az ingyenesen elérhetővé vált minden magyar nyelvű oktatási intézmény számára, tanároknak és diákoknak egyaránt." Persze tantóbácsitól megkaptuk, hogy "netről le lehet ingyenesen tölteni" - én meg itthon bohóckodjak csak a valóban ingyenes Berkeley Logo-mmal. Igaz, abban nem lehet pl. weblapszerkesztést és multimédiát elérni. Grrr. ( http://logo.sulinet.hu )

SZERK: fent említett könyvek valamelyike esetleg magyar nyelvű? Mert akkor azért még érdekelne a gyereknek (vagy legalább a címe, mert megvenném, ha lehet kapni)