( saxus | 2008. 04. 11., p – 04:18 )

"Ez egyáltalán nem tartozik a lehetetlenségek birodalmába!"

De azért értékelem, hogy olyan embert akarsz kioktatni, hogy még "tanulnia kell hozzá", akinek az informatikai tudása sokszorosa kettőnk összességének. :)

"Egy igazán űberprofi valaki inkább LFS-t használ."

Vagy inkább nem. Linusnak talán csak van valami köze a linuxhoz, ennek ellenére Fedora-t használ(t?), Debiant meg meg se nézte még.

Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy aki tényleg ért hozzá, az egy idő után beleun az egyszer már megoldott problémák sokadszori megoldásába és valami olyan munkaeszközt keres, amivel kevesebb szenvedéssel tud új problémákat megoldani anélkül, hogy ezer éves hülyeségekkel kellene bohóckodni. Elhiszem, hogy egyes rendkívül sok szabadidővel rendelkező embereknek vannak ilyen hajlamaik, hogy még a porszemeket is kézzel helyezi el az alaplapon, de ezek a ritka kivételek.

Nem egy embert ismerek, akiknek nem okozna problémát a linux baromságainak megoldása, mégis inkább használnak OSX-t, Windowst vagy akármit, mert azokkal is vannak nyűgök, problémák, viszont lehet vele dolgozni úgy is, hogy nem mindenből a 10 évvel ezelőtti szint a plafon. (tudom, ez számodra elképzelhetetlen, hogy létezik más is a Linuxon kívül, de azért próbáld meg).