( shooby | 2007. 05. 29., k - 09:58 )

Kivancsi lennek mit gondolsz a szoban forgo szervezetekrol. Politikusokkal parolazunk nap mint nap? Allando beleponk van a parlamentbe?

Elarulhatom: nekem, mint az FSF.hu Alapitvany aktivistajanak nincs tudomasom arrol, hogy barmelyikunknek is lenne koze/kapcsolata a kormanyzathoz, onkormanyzathoz, APEH-hez, birosagokhoz etc. Szamunkra az Alapitvany a szabad szoftverekrol es nem a politikarol/politikusokkal valo alkudozasrol/otletelesrol szol. Nem a megfelelo szervezetet zaklatod, ha bele akarsz folyni a politikaba, mi mas iranybol kozelitjuk meg a dolgot.

Az otletedre ha jol emlekszem nem tudtunk ertelmes valaszt irni, mivel nem volt benne olyan kerdes. Ami segithet a megertesunkben:
1. felejtsd el, hogy Te irtad a levelet
2. kepzeld el, hogy munkahelyed (napi 10-12 ora hajtas, mondom hajtas), csaladod (gyerekkel vagy gyerekekkel)
3. kepzeld el, hogy van egy rakat sajat projekted (amik az elozo tenyezok miatt amugy sem haladnak ugy, mint szeretned)...
4. ezutan olvasd ujra a levelet, es rajossz, hirtelen nem tudnad, mit valaszolj.
5. rajossz szerintem, hogy segiteni nem tudsz (nincs idod), kotoszkodni nem akarsz, megbantani az illetot sem, az is kitunik a levelbol, hogy nem akarja az illeto megcsinalni, inkabb megcsinaltatni a projektet... maradt az, hogy valamit valaszoljon Andras, mint elnok es felhivja legalabb a formai hibakra (jelzem segito szandekkal!) a leveliro figyelmet.

Ami marad, az a sertodes, pedig nem akartunk bantani csak nem tudtunk segiteni.