( ggergely | 2007. 05. 16., sze - 21:07 )

3 dolgot tudjon:

-démon+frontend felépítésű (de a démonnak ne klljen feltétlen renszerszolgáltatásként futni, a kliens, ha jól van konfigurálva indítsa el a backendet júzerként.. de tudjon renszerszolgáltatásként is funi, s a backent/frontend legyen teljesen szétvélasztva!
-DHT (ezt 1 cli-s sem tudja,de a torrent libek sem mind...:( )
-le lehessen tiltani a trackerlistáról trackereket. szerkeszteni lehessen a tracker címet menet közben is (esetleg bezárják az oldalt menet közben. hozzáadok egy új trackert, ami a "nemhivatlaos" a régit letiltom, hogy ne görcsöljön adig vele, de meglegyen a biztonság kedvéért)

+1 a ráadás: compact storage allocation (vagy hogy nevezik) ez az mitől fragmentált kesz az fs-es, de elkezdhetsz letölteni 1 dvd-t ha csk 600 mega helyed van... (és közben kell gondoskodnod majd a helyről)

ezekkel a tiéd lenne a legjobb *NIX torrent kliens. ezek a funkciók, amik külön-külön flbukkannak, de gyütt sehol, és a legfontosabbak... (ezek az extrák a legfontosabb persze a fel/letöltés...) (esetleg még 1 tracker is írhatnál később, meg 1 torrent készítőt...)

ja, és avahival hirdethetné még magát a szubneten, lanon, és ha talál hasonlókat, megpróbálhatná köztük a nagyobb sávszélt kihasználni :)

---
Reactor error - core dumped!