( BaT | 2007. 04. 18., sze – 17:53 )

Kösz, az admin/admin volt a megoldás. :)

Ha már kérdeztem: routerek esetében egy reset elveszti a router passwordjét is? Vagy az úgy tárolódik el, hogy nem lehet így törölni?