( dorsy | 2023. 05. 31., sze – 08:23 )

dorsy: kek az eg
tch: dorsy azt mondta kek az eg es lila a fu
...

"Kezdjük előről, leegyszerűsítve." ok.
A YT (es minden mas platform fenntartasa) penzbe kerul? igen. teceha nem fizet erte es ingyenel? igen.

ingyenebédelsz adblockerrel, helyetted fent kell tartani az ökoszisztémát. Mire fel fölényeskedsz? te vagy az, aki magyarázza a bizonyítványt, tudja, beégett, kiderült, kárt okoz az adblockerrel, körmeszakadtáig próbálja elterelni irreleváns faszságra a dolgot; a YT prémium letezik; baromságot írsz, nem a lényeggel foglalkozunk.

Hogy jön ide bármilyen prémium oldal? < ugy, hogy 2 opciod van, hogy hozzajarulj a platform finanszirozasahoz. Fizetsz egy fel pizza arat havonta, a masik, hogy elvezed a reklamokat. Neked egyik sem akarodzik.
Tudod, van erre kifejezes: leecher. :)

"Szeretném megosztani Önnel mire jöttem rá az itt létem során. Akkor döbbentem rá, amikor osztályozni próbáltam a faját. Ráébredtem, hogy Önök valójában nem emlősök. /verszivok-leecherek/ Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével, kivéve Magukat Embereket /verszivokat-leechereket/. Letelepednek valahová és addig szaporodnak míg fel nem élik mind a természeti erőforrásokat, és azután csak úgy képesek fennmaradni, ha új területeket foglalnak el /elmennek masik ingyenebedert/. Van egy másik organizmus is ezen a bolygón, mely ugyanígy viselkedik. Tudja melyik? A vírus. Az emberi faj /leecherek/ egy betegség, a bolygó /platform/ rákosodása. Az ember /leecher/ egy ragály, és mi vagyunk a gyógyszer /only paid platform vagy kibaszunk, ha nem nezed a reklamot < a jelek szerint ez a google terve/.

Minden jót, Mr Anderson!"