( andrej_ | 2023. 04. 04., k – 16:34 )

Nem munka van, hanem áttolják a népet a szuperfontos új projektre, meg a régiek patkolására. Amíg valami elketyeg valahogy, addig lehet próbálkozni azzal, hogy hát cserélni kéne, legalább valami karbantartás félét előadni, de nem hagyják jóvá. A részemről ameddig el lehet jutni a munkaidő, szerződés keretében addig eljutok, de ha az N darab ajánlat közül megveszi a legolcsóbbat, úgy hogy pontosan tudja miért kevés neki valójában, akkor ez van.

Olyan eset is volt, hogy már annyira tolták a szuperúj projektet, hogy veszekednem kellett, hogy térjenek már észre, mert ha nincs befejezve semmi, abból ordas pofára esés lesz. Szerencsére legalább valami foganatja volt. Ezzel szemben tényleg rendre azt látom, hogy óriási összeborulás jön (hiszen a win10 jólesz szervernek valahol VM-ként), aztán amikor a rendes megoldás "sokba" kerül, akkor hirtelen hát valahogy elsőre csak "még értékeljük a lehetőségeket" duma van, aztán semmi. Eközben pedig látjuk, hogy ugyanazt használják tovább.

Azt tényleg nem tudják felmérni, hogy mekkora aknamezőket hagynak, illetve hozzá vannak szokva, hogy ohát ezt majd nekik itt az ájtis gyorsban megoldja. Természetesen ő sem lesz csodatevő és "megoldja" valójában, ami valahogy jó lesz. Ebben benne van az, hogy Windows 7-en vannak még egy csomóan, nem frissül a Win10, zéró mentést készítenek bármiről és még sorolhatnánk, ebben még hol van egy cluster vagy bármi. E mellett ott járunk, hogy tényleg nincs ember arra a mennyiségű feladatra, amire valójában szükség lenne KKV és felette szinten.