( Sixday | 2023. 03. 29., sze – 19:00 )

Az hogy nektek ennyi penzetek van ra nagyon nem egyenlo azzal hogy a tudas szint ezt az orabert tukrozi szerinted. Marpedig itt az elso ervenyes sajnos es nem a masodik.

Ez itt minimum 10 ev senior devops+sysops tapasztalat.

- eros kubernetes, helm, docker
- fizikai es virtualis szervermanagement ismerete, hardware, xen, vmware vagy eppen ki tudja mi van nalatok
- teljeskoru halozati tapasztalat, routing, tuzfalak, switchconfig, VPN stb.
- CI/CD teljes koru ismerete a vonatkozo gyakorlattal
- eros adatbazis uzemeltetesi gyakorlat, a percona xtradb nem amatoroknek valo jatek, persze amig nincs vele gond addig mindenki aztmondja hogy egyszeru, mondjuk kerdes hogy mennyire mission critical a rendszeretek, vegul is ha raer 3-4 orat allni mire a backupbol ujraepiti valaki akkor nem muszaj profira bizni :)

Es ez csak a fo lista volt. A "jo ha van" listat nagyon joindulatuan ignoraltam. Meg azt is hogy ha nektek olyan valaki kell aki minderre behazudja hogy ert hozza, aztan kozben meg max. hallott rola.

Ez szerintem jelenleg Budapesten jo netto 1.5 milla havonta foallasban, leadozva. Ti ennek a felet akarjatok fizetni, de netto helyett bruttoban, contractorkent, nulla juttatassal vagy barmilyen munkahelyi biztonsaggal, nincs szabi, betegszabi, stb. Arrol nem beszelve hogy az ilyen kaliberu contractor ugyfelek ritkak mint a feher hollo, szoval egy ilyen szakember vagy szar munkaval tolti fel a maradek idejet olcson (ami nem fog megtortenni), vagy ahogy te is tapasztaltad mellettetek foallasa van, de ahhoz meg tulsagosan demanding-ok vagytok.