( hofi75 | 2023. 03. 27., h – 16:52 )

A kalandjaim folytatodnak.
Penzt nem kimelve mult heten kertem a szolgaltatonal plombabontast es a mai napra sikerult idopontot intezzek mindket ingatlanomnal. Termeszetesen a Mancikanak elmagyaraztam, hogy mit szeretnek. ~14e HUF/db volt a koltseg.

Az egyik helyen Holley DTSD545, a masik egy regebbi Iskra MT382. Leiras szerint mindketto rendelkezik P1 porttal. A Slimmelezer+-al beelesitve es felkabelezve vartam a szolgaltato embereit. 11kor megerkeztek es mielott barmit is csinaltak volna a kezembe nyomtak egy post-it cetlit, amin egy kontakt szemely email elerhetosege szerepelt mvm.hu domainnel. Mondtak, hogy ok nem fogjak nekem felnyitni a szekrenyt, keressem a megadott szemelyt. A masik ingatlanomrol nem tudtak semmit, de gondoltam mivel aranylag kisvarosban vagyunk ok fognak keresni a masik plombabontassal kapcsolatban. Igy is lett par ora mulva hivtak es mondtak, hogy mar ki se fognak jonni, meccseljem le massal a problemam. 

Par kerdes azert megszorult bennem.
- Mi lesz most a befizetett penzemmel? (termeszetesen vissza fogjak fizetni, amennyiben nem ferek hozza a merohoz es nem tortent semmilyen munkavegzes)
- Mi van ha nem erem el az adott szemelyt email-en? Merre tudok tovabbmenni? Telefonos elerhetoseget, mint alltalaban titokban tartjak.

Egyelore ez a statusz. Foly. kov.