( BehringerZoltan | 2023. 03. 21., k – 01:50 )

> A media feladata lenne bekerol beszelni.

Ezt nem gondolod komolyan! Már a kibaszott újságok is a háttérhatalom arzenáljába tartoztak. Vagy a vizsályt szították vagy a propagandát tolták. De az igazi szuperfegyver a film képében született meg Eizenstein által. Goebbels is csak onnan vette át. Eredetileg és azóta is zsidó biznisz. 
Orbán részéről sztem ez béke-szöveg csak retorikai elem. Egy olyan kommunikációs panel amin nehéz [de nem lehetetlen] populáris fogást találni és tulajdonképpen annyiban konnektál is a valósággal, h a "nyugat" háborús politikát folytat. Az fejeződik ki benne rejtve, hogy az egész háborúért a nyugat a felelős, ami igaz is. És mivel ez egy súlyos vád, ami igaz, emellett eltörpül az a rész ami jelen körülmények között a béke realitását vetíti hazug módon. 

> Lehet peldaul Ukrajna NATO es EU tag, ha cserebe a Krim az oroszoke?

Uhh...Nem, nem lehet Ukrajana NATO tag, és a Krim az oroszoké marad. Egyeten megoldás van, az oroszok totális győzelmet vívnak ki, Ukrajnában bábkormány lesz és az ország továbbra is betölti az ütközőzóna szerepét. Csak za a kérdés, hogy hány halottat akarnak még mielött ezt belátják? Zelenszkíj már aláírta a Black Rock-al az adásvételi szerződést Ukrajna tárgyában, csak felmerül a kérdés, h mit ér az ő aláírása az orosz győzelem esetén?