( golgota | 2023. 02. 06., h – 16:26 )

Nagyon is emberien allok a temahoz, ha valaki elkezd kurvaszar tasakos kajat gyartani azt mondom nem eszem. Aztan ha rajonnek a menzauzemeltetok, hogy milyen egyszeruen penzt tudnak sporolni ha a kurvaszar zacskoskajat szolgaljak csak fel akkor azt modom nem megyek azokba a menzakba. Ennel emberibb nincs. Vagy szerinted az az emberi, ha ketpofara zabalna mindenki a zacskos kajat, mert hat a legtobb menzaban csak azt adjak? Szedjem mar ossze magam es zabaljak szart, mert a sok milliard legy nem tevedhet???

Mindenki mas hasznalja, mert a disztrok (menzak) nem hajlanodak mast felszolgalni. Uzemeltettel Te mar szervert? Mire feljon a raid vezerlo meg mindan az 5 perc. ezen nem segit, hogy majd a systemd elinditja az egesz inittet 20 masodperc alatt. :D

Nm azert hasznaljak mert jo lenne, hanem mert a szerverekbe nem te fogsz LFS-el pisitilinuxot rakni hanem bezony kell a support igy elmesz a nagyokhoz. Ott meg mindenhol systemd van. Persze lehetsz bator es mondhatod hogy elmegy ez pistilinuxszal is csak az ugyfelek majd nem lesznek boldogak amikor egy kernel bug miatt Te nem szallitod a javitast par oran belul (RedHat pl.).

De, van jobb. Sot azok nem gyurik maguk ala a networkot, meg a tobbit. De egy supportbol elo cegnek nem eri meg az ezekhez tartzozo egyebb programokat karban tartani. Itt kokemeny uzletrol van szo. Karbantartasz 20+ rendszer komponenst es azok integraciojat vagy rabizod magad a szarra, de az csak egy valami. Visszaterve a peldamhoz. A legtobb esetben a menza nem aakr repat szelni, meg karalabet, ezek aranyat sem akarja figyelni a huslevesben. megfogja a szarhuslevesport es forrovizet ont ra aztan "zabald paraszt" hozzaallassal odabassza eled.

Ugye nem gondolod, hogy mivel itthon a susuzki a legkeresettebb auto (ezt hasznaljak a legtobben)  a BMW meg a Mercedes egy szar???? Es nem tudnak jobbat csinalni mint a Suzuki :D