( Ice | 2023. 02. 05., v – 14:22 )

Nekem atomstabilan megy ezzel a DAC-cal:https://www.hifiberry.com/shop/boards/hifiberry-dac-zero/ és kapásból benne van a HW listában. Nem kell kézimunkázni. Azt nézd meg, hogy mennyi memóriát eszik a Pie Zero W mire összeraksz mindent. Akkor váltottam Én is piCodePlayer-re, amikor rohadt sok memóriát zabált össze Y lejátszó progival és volt "némi" akadozás a lejátszásban.
512MB-ba bele kell férni mindennek! És hoppá ebben iszonyat jó a piCodePlayer. Megy szépen a Squeezelite és az LMS(Logitech Media Server) is ami egy nagy teljesítmény lehet NAS-ról is lejátszani is ha kell. Internetrádiókat szoktam még hallgatni vele.Most is azt hallgatom :)
"piCorePlayer is built on a very small linux distro which is only about 12 MB, known as Tiny Core Linux ↗. A special thanks to bmarkus from the microcore forum ↗ for help building the piCore (a special version for the Raspberry Pi) and support. It boots very fast (often within 15 sec), and it is running entirely in RAM, therefore, you can simply pull the power without any risk of corruption of your SD card.
"