( golgota | 2023. 01. 29., v – 15:06 )

oszt arrol r=tetszett hallani hogy ezt a systemd elott is meg lehetett csinalni? A wifi profilok tokeletesen mukodtek Networkmanager-rel, a masik amirol beszelsz (uzenet alapu keretrendsser) meg az udev es a dbus dolga ami a systemd nelkul is mukodott szepen amig a syetemd le nem nyelte. A bluetooth meg nem systemd, semmi koze hozza max az inditja el a bluetooth daemon-t amit bamelyik masik initrendszer ugyanugy elindit. Szoval akkor mi is az ami miatt azt gondolod a systemd oldja meg a bluetooth-odat???? A sinkek kozotti kapcsolgatast meg szinten nem a systemd vegzi hanem a pulse vagy a pipewire. 

Szoval akkor most tenyleg kivancsiva tettel. Magyarazd mar el nekem hogy a systemd nelkul miert nem tudok (de tudok) a sony bluetooth fulesemmel zenehallgatas es meetingek kozott valtani? :D

Illetve szeretnem ha megvilagositanad hogy a dbus es az udev hogy letezhetett jo par evvel a systemd nelkul. Koszi....

A dockerrol meg annyit hogy elegge defective by design (volt) amit szerencsere idokozben javitgattak meg jottek a versenytarsak is es rendesen megcsinaltak azt ami a dockerben szar. A dockerhub meg nem ertem hogy kerul ide. Van egymillio masik regustry amit hasznalhatsz. Nem kell dockerhub-ot hasznalnod hogy dockerezhess sot hogy kontenereket hasznalj. Kicsit osszevissza beszelsz mindenfelerol.