( asch | 2023. 01. 21., szo – 11:20 )

Szerkesztve: 2023. 01. 21., szo – 11:21

Az ilyen cikkekhez szótár szükséges:

 * transznő: férfi. Aki nőnek képzeli magát.

 * női nemi szervekkel született: pinája van

 * transzmaszkulin: Olyan nő aki férfinek képzeli magát

 * nembinárisként határozza meg magát: kattant a szexuális önazonosságában

 * tesztoszteronkezelés: férfi hormonnal beavatkozás

 * egyéjszakás kaland: dugtak

 * azt hirdeti, hogy még adott nemi szervekkel is lehet egy nő apa: a kör négyszögesítését hirdeti, a fából vaskarikát

 * "Csak azért, mert nem érzem magam nőnek, nem jelenti azt, hogy nem tudom használni azokat a szerveimet, amikkel születtem." Ha éppen leáll a hormonokkal és jó napja van hagyja magát megdugni és teherbe is tud esni a teste több éven keresztüli abuzálása után is. Ez a természet csodája. Ekkora csoda észhez téríthette volna.

 * "A baba fiúként született, de az apát ez nem érdekli a neme, nem akarja meghatározni." Mindent meg fog tenni, hogy a gyereke se legyen normális!

 * "nem sokkal később átesett egy kettős masztektómián is." Nem átesett rajta, hanem ő akarta, hogy megcsonkítsák az elmebetegsége miatt. Levágatta a mellét saját elhatározásából, és talált hozzá "orvost" aki hajlandó volt ezt megtenni.

 * "azt akarja megmutatni, mind a transzközönségnek, mind másoknak, hogy egy egyedülálló transz férfi is lehet jó szülő" Ez több rétegű:

 ** Transzközösség: nem közösség. Közösség az ami fizikailag IRL is rendszeresen összejár. A nemi önazonosságukban annyira beteg emberek halmaza, akik azt képzelik, hogy a másik nem tagjai.

 ** "azt akarja megmutatni" feltűnési viszketegsége van

 ** "egy egyedülálló transz férfi is lehet jó szülő": kör négyszögesítése csak körzővel és vonalzóval, illetve fából vaskarika. Azzal kezdte, hogy a fiát megpróbálja legalább buzinak nevelni, de nyilván később be fog próbálkozni hormonblokkolókkal, ha megengedik neki. Ha lehet még serdülőkor előtt, hogy csinos transznő legyen belőle. Ne legyenek kétségeink, meg fogják engedni neki, hiszen nyugati.

 * "És támogatni akarja azokat a sorstársait is, akik bár férfiként határozzák meg magukat, mégis gyereknek adnak életet." Mindent megtesz a degeneráltság terjedéséért. Ha ő kripli legyen más is az! Lehetőleg mindenki!