( s7stM | 2023. 01. 19., cs – 13:52 )

Végre! Harapófogó kellett hozzá, de sikerült, köszönöm! 🍾

így pontosan tudja, hogy hova kell ahhoz ütnie, hogy politikailag a legnagyobb hasznot húzhassa.

Pontosan. Semmi racionális indok nincs rá. Mindez csak a hatalomról szól, ez akkor leszögezhető. Most már, szinte soha nem kapunk - itt mindenkire gondolok en bloc Mo-n - normális választ a jelenlegi kormánytól semmi, a kormánnyal kapcsolatos, érzékeny infóra, hanem ilyenkor csak ki van mondva, hogy Gyurcsány/Soros/Brüsszel/migránsok stb. vagyis, transzparencia a nullával egyenlő. Mondok példát: ha megkérdezném a mostani kormánypártot, hogy miért nem számoltatta el Gyurcsányt 13 éve, és hogy lehet, h nemhogy nincs börtönben, de még pártot is vezet, minden bizonnyal hasonló terelést kapnék, mint itt veled. Abból indulok ki, hogy csak azokat tudom megkérdezni, akik egyetértenek a kormánypárttal. Személyes véleményem ugyan, de szerintem nem az zseniális stratégia, hogy mindent egy emberre ken, mint az óvodában, hanem az, hogy ezt az emberek be is nyalják bő nyállal. Mert benyalják, különben nem lenne most sem 2/3.

Ami sokkal érdekesebb, hogy ha konkrét kérdést teszek fel olyanoknak, akik egyetértenek a jelen kormánypárt egy-egy döntésével, ugyanilyen terelések mennek kizárólag! Mert ugye konkrét választ most sem adtál te sem; vagyis, ha annyira kicsi a súlyuk, akkor miért mindenért Gyurcsány a hibás még mindig és miért költünk negyedévente százmilliókat plakátokra? A jelen magyarázatod alapján, vagyis hogy azért üti a félnótást, mert megérdemli és mert Neki (ne feledd: veszélyhelyzeti, rendeleti kormányzás van nálunk egyedül az EU-ban) egyedül haszna van belőle, akkor elismered, hogy csúnyán átbasznak/átbaszik minket (téged is) és még tapsolsz is a ténynek, hogy erre megy el az adód! (Attól most tekintsünk el, hogy szerinted most éppen ki a félnótás, eddig plakátokon az utsó 2-3 évben csak Gyurcsányt, Karácsonyt láttam, majd utána varázslatos módon, Márky-Zay volt az ördög maga és vele vívta meg az Magyarország a csatát. 🙊)

Tényleg nem tűnik fel az ellentmondás a dologban, vagy csak úgy teszel?

nagy a baj az oldalatokon ... pofon után sem értitek ...

  1. Honnan gondolod, melyik oldalon állok? Honnan gondolod, hogy állok-e bármilyen oldalon? Vagy ezt egy kérdésből/noszogatásból szűrted le?
  2. Lazán kapcsolódik, de sokkal érdekesebb: miért válaszolsz nekem többesszámban? Bár elismerem, hogy számodra nem lehet triviális, ahonnan írsz, a viszonylagos anonimitás miatt de elárulom: senki nem fogja a kezem. Sőt, a szobában is egyedül ülök! 😄 Vagy magadból indulsz ki a trey user mögött sem csak egy ember írogat? 😉