( igor | 2022. 12. 09., p – 16:18 )

:D :D

Egyebkent kurva gaz amit Apple muvel csatlakozok teren.

Korabbi MacBook pro-hoz voltak ezek az okadek dongle-ok amivel egy marekkal volt a taskamban, de legalabb volt a gepen HDMI meg USB-A port. Ezt meg en vettem, magamnak, sajat penzen regota nem veszek Apple termeket, max a gyerekeknek a telefonok voltak a kivetel.

Utana jott a kovetkezo, amin csak USB-C/Thunderbolt portok voltak, meg egy 3.5-es jack. Szuper, dongle-ok, dokkolo kuka, pontosabban ment a gyerekeknek a macbook tanulashoz.
Szerencsere rajottek, hogy ez baromsag, az M1/M2 mar egy fokkal jobb, de csak egy ev mulva jar le a gepem, addig nem kerhetek ujat.

Az iPad pro USB-C-s
Na most az iPhone-hoz most mar a lighning fulest adjak, amit nem tudsz sem a Macen, se az iPad pron hasznalni. Desktopon persze van normalis fejesem meg kulon DAC stb zenere, de akkor is, munka miatt van amikor nagyon jo lenne, hogy egy atomstabil vezetekes fules tudnek hasznalni amit nem kell tolteni, nezni mikor merul le meeting kozben stb. Ezt a fulbol kilogo gecicsikot meg nem vagyok hajlando megvenni.

Ennyit a szuperkenyelmes okoszisztemarol. Jobs tarkoncsapta volna mindegyiket ezert, bar mar nincs meg meddig volt benne az o keze is ebben.