( Dolphy | 2022. 12. 06., k – 17:12 )

Szerintem egy kicsit faek egyszeruen latod a vilagot es gyanitom, hogy nem ertesz melyebben sem az Androidhoz, sem az IOS-hez, de ha tevedek, javits ki kerlek es magyarazd mar el szegeny hulyenek, hogy megis mifele hozzaferese van a Google-nek az Android telefonomon futo OTP banki alkalmazasban tarolt szigoruan vedett szemelyes adataimhoz, ugyanezekhez a KeepassX-ben, illetve a biztonsagi kodokhoz a TOTP app-ban? Milyen torveny vagy EULA hatalmazza fel ezeknek az adatoknak a lementesere es kezelesere, mert szerintem ha ez igy van, az torvenytelen. Ha ezt te bizonyitani tudod, akkor kerlek tedd meg a feljelentest, szerintem lesznek kovetkezmenyei.

A paranoianak es az adatlopasnak is vannak fokozatai es te most egyenloseg jelet teszel a koze a "kemkedes" koze, amit en aktivan elfogadok egy EULA-val, illetve a netto torvenytelen lopas koze. Szeretnem, ha ezt egy kicsit jobban megindokolnad, illetve alatamasztanad.

A paranoiat pedig ugy lehet fokozni, hogy atnyalazom a LineageOS forraskodjat es ha nem talalok benne semmi adatlopasra utalot, akkor arra rakom fel a szinten open source Matrix klienst es volt Google, nincs Google.