( Raynes | 2022. 12. 03., szo – 16:45 )

Pedig elsősorban én is az OBS-t javaslom (esetleg valami másik verziót, terjesztést belőle, meg rendszergazdai joggal futtatni), ha az nem, akkor Bandicam, de az meg fizetős, ha jól emlékszek.

Ha a videóban nem lehet tekerni, akkor ereszd rá az ffmpeg-et, és indexeld azzal újra a videót. Átkonvertálod a fájlt, copy codec-kel videónál, audiónál, és ugyanolyan konténerbe tegyed, pl. mp4, vagy mkv, vagy amiben most van.

Egyébként meg ja, a legtöbb fórumos topikban menni szokott a szokásos hülyeség, hogy a Windows a king, mindent arra írnak, arra minden elérhető, Linux az szar, nincs rá semmi, nem kompatibilis, nem olyan a FOSS szoftverek minősége, olcsó/ingyen húsnak híg a leve, sose lesz Linux desktop éve, stb.. Erre meg mikor hosszabb linuxozás után az ember Windows elé ül, akkor látja, hogy mennyire nincs így, a linuxos szoftverek sokszor mennyivel jobbak, hiányoznak Windows alatt, akkor tanulja meg ezeket értékelni. Plusz még kínosabb, mikor keresztben fordul elő, pl. mikor egy-egy windowsos szoftver jobban fut Wine-ban, meg DXVK Protonban (pl. GTA IV), mint natívan, Windows alatt, igaz ez ritkán fordul elő, de bele lehet futni.